"Kajsas Värld" av Kajsa Ingemarsson

---------  


 

Recension på boken: ”Kajsas Värld” av Kajsa Ingemarsson. (Genre: Krönikor.)


 

---------  


 ”Kajsa Ingemarsson, författare och krönikör i bl.a. Damernas Värld och Stockholm City, har här samlat ett urval av sina egna krönikor publicerade 2003-2006.
 
Kajsa Ingemarsson var Sveriges mest sålda författare år 2005. Hon är också en mycket uppskattad krönikör i bland annat Damernas Värld och, tidigare, Stockholm City. Nu har hon samlat sina vassaste och roligaste krönikor från 2003-2006 i Kajsas värld. Hon bjuder frikostigt på sig själv och berättar om sitt liv som småbarnsmamma, bestsellerförfattare, modell, diplomat, men framför allt en alldeles vanlig kvinna. Här får alla Kajsas läsare chansen att lära känna henne som hon egentligen är, och igenkänningsfaktorn är stor när hon avslöjar sina nojor, fobier, fixa idéer och drömmar. För egentligen är vi ju alla rätt lika. Alla pusslar vi för att få vardagen att gå ihop och drömmer ibland om ett liv i lyx där man lever i total harmoni med sig själv och sin omgivning. Tyvärr är verkligheten oftast ganska långt därifrån & Välkommen till Kajsas värld!”

(Kopierat från bokus.com.)

 

---------  


 

För bild och övrig information gå till direktlänk på bokus.com.


 

---------  


 

Den här boken är det första jag har läst av Kajsa Ingemarsson, konstigt nog. Jag har länge tänkt läsa hennes böcker. Jag har till och med hennes tre första romaner i bokhyllan i pocketform. Jag köper ju så otroligt mycket böcker, så jag har ju flera hyllor fulla med böcker som jag är på gång med att läsa. Och hennes hör till dem. Men nu ska jag verkligen prioritera dem. För är hennes romaner lika bra som hennes krönikor så kommer de verkligen vara bra. Krönikeboken ”Kajsas Värld” var jättebra. Hon skriver verkligen bra, underhållande och roligt. Jag kan varmt rekommendera boken. ///Bim.


 

---------  


 

Betyg: 4 av 5.


 

---------  


Kommentarer
Postat av: AnnaK

Livsfarligt att läsa din blogg, jag får ju bara nya tips till min boksamling hela tiden *S*

2006-08-08 @ 21:11:20
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> AnnaK: Hahaha! Ja, det får jag faktiskt i din ibland också! Vi verkar ju som sagt var ha rätt så lika smak! ;-)

2006-08-08 @ 21:12:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0