Onsdagen den 16 augusti 2006

Mobilen larmade klockan sex i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Borzko hade gått upp vid fem i morse och åkt till jobbet. Jenny gick upp klockan sju och genomgick sina morgonbestyr. Jimmy sov lite längre i dag. Åskväder och ösregn på morgonen…


 

Vid åttatiden så gav jag mig iväg ner till Centrum. Jag hade tid hos Ögonläkaren i Farsta Läkarhus. Jag hade fått en remiss av min Optiker för jag hade någonting konstigt i höger öga. Jag genomgick en undersökning och fick sen lite tips och råd.


 

Hemma vid niotiden igen. Jenny hade åkt iväg till skolan. Jimmy hade vaknat och gått upp vid niotiden. Han genomgick sina morgonbestyr och sen så satt han en stund vid datorn, och han höll även på lite ute i sin nya bil.


 

Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Satt lite med datorn också. Vid elvatiden så stack Jimmy iväg till jobbet. Han skulle jobba mellan tolv och nio i dag. Jag åt lite lätt lunch och sen gjorde jag också mig i ordning för att åka iväg.


 

Vid halvettiden så gav jag mig iväg och åkte till Hagsätra för ett informationsmöte i Ormkärrskolan mellan ett och fyra.


 

Hemma igen vid halvfemtiden. Åt middag i min ensamhet vid femtiden. Jenny var kvar i stan med sina klasskompisar. De kollade lite på 08-festivalen i Kungsan, och sen så åt hon middag på McDonalds.


 

Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Sen så satt jag mest och slappade i kökssoffan med datorn i knäet. Jenny kom hem från stan vid sjutiden. Vi satt och pratade en stund, och sen så satt hon mest framför datorn. Borzko kom hem från jobbet vid strax efter sju. Hans kväll blev som vanligt: middag, dusch, och sen sport på teve. La sig gjorde han redan vid halvtio, för han ska upp halvfyra i morgon.


 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvtiotiden. Han, jag, och Jenny tog en fika och en pratstund tillsammans i köket. Nu ska jag blogga Dagens Dagbok, Sammanfattning Sommaren 2006, och Statistik Sommaren 2006, och sen så ska jag gå och lägga mig…


 

För nu är Sommarlovet slut och i morgon börjar jag jobba igen…



(Dagens outfit.)


 

Kommentarer
Postat av: Angela

Vad var det med ditt högeröga?

2006-08-17 @ 00:38:24
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: En bit av ögonvitan växer liksom in över irisen en bit. Sen finns det tendenser på andra ställen också. Har också torra stråk på ögonen, sover förmodligen med en glipa öppen.

2006-08-17 @ 20:08:21
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0