Onsdagen den 30 augusti 2006

Jobbade…


 

Åkte direkt hem och hämtade upp Jimmy som hade ledig dag i dag från jobbet. Jag hade fått låna hans bil till jobbet i dag, eftersom min var på service. Vi åkte direkt till Johnne på Stenlunds Bil och Motor i Storängen i Huddinge. Där hämtade vi min bil som han hade gjort sjutusenfemhundramilaservice på i dag. (Jimmys bil gjorde han sextusenmilaservice på i går, och ingenting annat. Jag skrev fel i går.) Nästa vecka ska båda bilarna in på verkstan igen, då är det bromsarna som ska fixas. Det är dyrt att ha bil…


 

Jenny har sin tidiga vecka i skolan den här veckan. Hon har varannan vecka förmiddagsschema och varannan vecka eftermiddagsschema. Hon gick sen direkt och jobbade extra på 7-Eleven i dag mellan ett och åtta.


 

När Jimmy och jag kom hem med båda bilarna igen så blev det veckostädning och tvättstugan som gällde. Vi hjälptes åt med: byte av alla lakan, tvätt av lakan, byte av alla handdukar, tvätt av handdukar, tvätt av kläder, dammsugning, torkning av golven, dammande, putsning av glasytor och speglar, sopning av gången utanför, m.m. Eftersom Jenny jobbade så ”sparade” vi rengöring av badrummet och lilla toaletten till henne, som hon ska göra i morgon.


 

Middag åt vi förstås också. När sen all tvätt och all städning var klar vid sjutiden så åkte Jimmy iväg till Hagsätra för att möta upp med sina kompisar Kristian och Jimi. De skulle sen åka till Heron City för att gå på bio.


 

Jag brände fyra filmer i datorn samtidigt som jag höll på och fixade med allt möjligt här hemma. Klockan åtta så satte jag mig i kökssoffan och tittade på ”Idol”. Borzko kom hem från jobbet vid kvart över åtta. Middag, dusch, och sen en stund sport på teve blev hans kväll. Jenny kom hem från jobbet vid halvniotiden. Hon hade sin pojkvän Robin med sig hem, och han ska också sova här i natt. De satt en stund i köket hos mig för en pratstund.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Ja, att ha bil är dyrt. Men jag bor ju på "landet" så det är ett måste. Har 2 mil till närmsta matbutik(som har allt). Jag måste fixa vär bil också .Vi har bara en i familjen och den står på mig. Men som tur är kan gubben min litet om bilar.

2006-08-30 @ 22:00:11
Postat av: Bim

Ja, jag bor ju bara två minuter från ett stort Centrum med tre stora mataffärer. Men jag åker oftast på Willys tio minuters körväg bort. Och så åker jag ju bil till jobbet. Det tar också tio minuter. Men det är jobbigt att åka kommunalt när man börjar klockan sex.

2006-08-31 @ 15:08:40
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Japp, jag vet idag börja jag klockan 8 i skolan och fick åka hemifrån klockan 6 för att komma tid. Tur att man inte börjar tidigare än 8 och inte gör det varje dag.

2006-08-31 @ 17:44:07
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, jag börjar ju klockan sex varje dag. Skulle inte orka åka buss då varje dag. Så det är tur att vi har bil.

2006-08-31 @ 17:47:07
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0