Onsdagen den 9 augusti 2006

Mobilen larmade klockan halvsju i dag. Lite tidigare i dag eftersom Jenny och jag skulle iväg. Borzko hade gått upp klockan fyra och åkt iväg för att jobba. Jag gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det förstås frukost. Jenny gick upp strax efter sju och sen så gjorde hon sina morgonbestyr. Jimmy sov lite längre i dag.


 

Vid åttatiden så åkte Jenny och jag iväg. Vi hade tid på Huddinge Sjukhus för att röntga hennes rygg. Hon har ju skolios. Vi röntgade i dag och sen så ska vi till läkaren den 21:a augusti och få svar på vad röntgen visade. Allt gick snabbt och bra så vi var hemma vid halvtiotiden igen.


 

Klockan tio hade jag bokat tvättstugan, eftersom vår egen tvättmaskin har gått sönder, så strax före tio gick Jenny och jag ner och satte igång två maskiner. Jimmy vaknade och gick upp ungefär samtidigt. Sen så blev det veckostädningen för oss alla tre. Det blev det vanliga som vi hjälptes åt med: byte och tvätt av handdukar, tvätt av kläder, strykning av kläder, dammsugning, torkning av golv, dammande, putsning av speglar och glasytor, skurande av toaletten och badrummet, avtorkande av uteplatsen, m.m.


 

(Här är jag i full gång i tvättstugan.)



 



 

Körde fyra maskiner i tvättstugan också, en med handdukar och tre med kläder. När all tvätt och all städning var klar så blev det storhandling som gällde. Vi åkte alla tre till Willys i Länna. I dag blev det många plastkassar fulla, och på kvittot stod det: 1.337:- kronor. Hem sen och packade upp allt i frys, kyl, skafferi, och städskåp.


 

(Kunde ju inte låta bli att köpa två stycken pocketböcker…)



 



 

Höll sen på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma. Sen vid halvfyratiden så stack vi alla tre iväg med bilen igen. Först så åkte vi till McDonalds i Sköndal. Där åt vi en tidig middag. Sen så åkte vi till Sätra. Min systers (Anette) pojkvän (Kenneth) bor där, och hon var där. Vi åkte dit för att Jimmy skulle titta på och provköra hennes bil. Hon ska nämligen sälja den, för hon ska köpa sig en ny.


 

Jimmy provkörde en sväng, och sen bestämde han sig för att köpa den. Hon får sin nya bil på tisdag, så vi ska hämta hans bil på tisdag kväll. Den är en Volkswagen Polo av årsmodell 2001. Den är blå, och har bara gått knappt sextusen mil. Jättefin.


 

(Här är Jimmys kommande bil. Bakom bilen står Jenny, Anette och Jimmy.)



 



 

Vi snackade med syrran en stund och sen så åkte vi hem igen. Jimmy satt sen mest vid datorn och fixade annonser till Blocket. Han la ut sin gamla bil (Nissan Primera) till försäljning. Sen la han också ut annonser på några gamla mobiler plus några mobiltillbehör, en digitalkamera, en jättestor bashögtalare som han har haft i bilen, och en gammal bärbar dator. Annonserna hann inte bli godkända i kväll, så jag lägger in länkarna här i bloggen i morgon. Är ni intresserad av någonting så kontakta Jimmy.


 

Jenny satt vid datorn en stund. Sen vid sjutiden så åkte hon iväg in till stan. Hon skulle möta upp med sin kompis Zina och gå och fika med henne. Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Middag, dusch, och sen friidrotts-vm på teve blev det för honom.


 

Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Sen så satt jag mest vid datorn. Borzko gick och la sig vid tiotiden, han ska upp fyra i morgon. Jimmy gick och la sig vid elvatiden, han ska upp sex i morgon. Jenny kom hem från stan vid elvatiden. Sen så satt hon vid datorn.


 

-------------  


 

I dag när jag var ute och körde bil så hände det två inte så bra saker… Först när jag skulle in i parkeringshuset vid Huddinge Sjukhus så körde jag mot enkelriktat… Jag körde ner på en uppfart. Bilarna tutade, och när jag krånglade och vände på uppfarten så stoppade jag upp bilarna. Usch, vad dum jag kände mig! Sen när vi åkte ifrån sjukhuset så körde jag över och dödade en halvvuxen gräsand… Jag såg bara att det var en fågel på körbanan och trodde att den skulle flyga iväg innan jag hann fram. Men den stod kvar och jag körde över den. När jag tittade i backspegeln så såg jag kroppen och huvudet studsa iväg åt olika håll… Usch, vad vidrigt det var! Så det var ingen bra köra-bil-dag för mig i dag… :-(


 

-------------  


 


Kommentarer
Postat av: AnnaK

En bärbar dator låter intressant. Kan du inte be Jimmy maila över lite info om den och pris? [email protected]

Trist bilkörar dag, är livrädd för den dagen jag skall köra över och döda något.. fast hellre en fågel än ett rådjur eller nåt.

2006-08-10 @ 10:54:47
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> AnnaK: Kolla länken till annonsen på Blocket så får du pris och info. Är det något mer du vill veta så skriv igen. Det finns en chans att jag själv köper den av honom. Tycker att det är bra att ha som back-up, och för Jenny att låna eftersom hon har stationär dator. Men jag vill först se vad han blir erbjuden för den. Det är min gamla dator som han köpte av mig förut.

2006-08-10 @ 15:26:37
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Hihi, du tyckte att JAG hade en intensiv dag i förrgår(?), men det vete tusan om inte din slår min med hästlängder!*kram*

2006-08-10 @ 18:19:27
Postat av: Bim

---> Snurran: Hej! Jag blir lika glad varje gång du skriver en kommentar! För det är långt mellan gångerna! Jo, min dag i går var rätt så intensiv. Men så är jag oftast, antingen gör jag massor, eller så gör jag inget! ;-) *Kram*

2006-08-10 @ 18:21:34
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0