"På det fjärde ska det ske" av Kajsa Ingemarsson

---------  


 

Recension av boken: ”På det fjärde ska det ske” av Kajsa Ingemarsson. (Genre: Drama/Komedi.)


 

---------  


 ”Måste man bestämma sig för att alla andra gör det? 

 Paula kommer hem från ännu en utlandsvistelse och upptäcker, motvilligt, att hennes omgivning redan gjort sina val. Partykompisen Anna har träffat den stora kärleken, Rakel är mitt uppe i karriären och Johan, pojkvännen, börjar tappa tålamodet. Plötsligt står Paula ensam kvar i en tillvaro byggd på resor, ströjobb och en och annan affär vid sidan av. Hon gör ett halvhjärtat försök att gå omgivningen till mötes. Kanske är ändå utbildning, fast jobb och en ring på fingret lösningen. Allt ställs dock på ända när hon plötsligt får ett erbjudande hon inte kan motstå. 
 
Kajsa Ingemarssons humor och skärpa känner vi igen från framträdanden i både radio och TV, på senare tid i P1:s satiriska Public Service och SVT:s Humorlabbet. På det fjärde ska det ske är hennes debutroman.”

 (Kopierat från adlibris.se.)
 

---------  


 

För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


 

---------  


 

Det här är den första romanen av Kajsa Ingemarsson som jag har läst. Jag har bara läst hennes Krönike-bok förut. Jag tycker att den här romanen var jättebra i sin genre. Jag tycker om den här typen av typ ”lättlästa vardagsromaner”. Jag älskar ju Denise Rudbergs fyra romaner, och jag tycker att den här boken var lite typ som dem, fast kanske något sämre. Jag kan klart rekommendera den. ///Bim.


 

---------  


 

Betyg:  3,5 av 5.


 

---------  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0