Personligt / Privat / Utlämnande

Jag skulle bara vilja säga några ord om mitt bloggande. Det händer lite då och då att jag får kommentarer om mitt bloggande. Det finns de som tycker att jag lämnar ut "allt om mitt liv" och att jag är "för personlig och privat" och att jag "lämnar ut min familj".

Jag skulle då bara vilja säga att självklart så skriver jag inte om allt i mitt liv. Det finns massor som jag väljer att utelämna och inte skriva om. Det jag skriver om är till nittionio procent sant, det kan ibland dock hända att jag ändrar någon liten detalj av någon privat orsak. Men det finns massor av små och stora saker som jag väljer att inte skriva om, för att jag tycker att det är allt för privat.

När det gäller min familj så kollar jag jämt med dem. Jenny bloggar ju själv ganska så personligt, men ändå så checkar jag ofta av med henne när det gäller något som jag kan tycka är ganska så privat. Självklart så gör jag så när det gäller Jimmy och Borzko också.

Jag ville bara skriva detta då jag fick en kommentar och kritik utanför bloggen som gällde detta.

Kommentarer
Postat av: Angela

Jag tror inte folk är kloka! Om det nu finns någon som läser din blogg och inte gillar det dom läser av en eller annan anledningen så vore det väl humanare att sluta läsa istället för att skriva kommentarer och mail som gör att man blir ledssen. Men jag vet ju att du är en klok och stark kvinna och att vi är många som gillar dina blogginlägg så jag tror inte att du bryr dig. Eller?

2006-08-14 @ 21:20:34
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Tack för din kommentar Angela! Du är en av mina bästa läsare, kommenterare och cybervänner! Jag blir inte ledsen om folk tycker att jag skriver tråkigt. Men när de tycker att jag lämnar ut min familj så blir jag ledsen. Vad tror de om mig!? Jag skulle aldrig skriva något som inte min familj tyckte var okej! Självklart så respekterar jag vad de tycker! Men jag kollar ju jämt med dem! Både vad de gäller text och fotografier! Jag försöker att inte ta åt mig... Men du vet ju hur det är. Man är ju lite känslig ändå... Tack ändå för att du bryr dig och engagerar dig! *KRAM*

2006-08-14 @ 21:24:11
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0