"Pirates Of The Caribbean - Dead Mans Chest"

---------   

 

Recension på filmen ”Pirates Of The Caribbean – Dead Mans Chest”. (Genre: Action/Komedi.)


 

---------  


 ”Kapten Jack Sparrow sätter segel i ett helt nytt äventyr där han åter får slåss mot övernaturliga krafter. Visserligen har förbannelsen över hans skepp Svarta Pärlan hävts, men nu väntar ännu mer skrämmande hot vid horisonten. Det visar sig att Jack har en blodsskuld till legendariske Davy Jones, härskaren över havsdjupen, som är kapten på Den flygande holländaren, ett spökskepp ingen kan segla i kapp. Lyckas inte den sluge, men till synes minst sagt vimsige piraten komma ur denna pakt av verkliga Faust-proportioner, kommer han i livet efter detta att alltid vara Jones tjänare. Will Turner och Elizabeth Swann håller på att planera sitt bröllop, men tvingas skjuta upp bröllopet när Jack drar in dem i sina egna baksluga planer. 

 Äventyret tar genast sin början och den här gången drabbar trion samma med havsmonster, mycket ovänliga öbor och en färgstark spåkvinna. Wills sedan länge försvunne far, Bootstrap Bill, dyker också upp. För att komplicera saken ytterligare får kapten Jack Sparrow en hänsynslös piratjägare i hälarna. Men får bara Jack tag på den legendariska ”Död mans kista”, som tros ge sin ägare övernaturliga krafter, kommer han att överleva den här gången också… kanske...”


(Kopierat från undertexter.se.)

 

---------  


 

För bild och övrig information gå till direkt länk på undertexter.se.


 

---------  


 

Den här filmen tyckte jag om. Det var bra action, häftiga effekter, bra skådespelare, skön humor, och så det bästa av allt: Johnny Depp! Den var minst lika bra som den första, och eftersom den här filmen slutade med en ”cliffhanger” så väntar man ju redan på den tredje. (Och om då Keith Richard kommer att vara med som Jack Sparrows Pappa gör ju definitivt inte den filmen sämre!) Jag kan klart rekommendera Pirates Of The Caribbean – Dead Mans Chest om man gillar den här typen av lite ”barnsliga” filmer! ///Bim.


 

---------  


 

Betyg: 4 av 5.


 

---------  

 

Kommentarer
Postat av: Anna K

Visst var det rætt kul nær han hængde øver elden och blåste som en galning *s*

2006-08-05 @ 15:58:03
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Anna K: Ja, det var det! Han har så himla skönt överspel! :-)

2006-08-06 @ 09:02:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0