Sammanfattning Sommarlovet 2006.

Sammanfattning Sommarlovet 2006.


Jaha, då är det dags att sammanfatta mitt sommarlov... Kan inte fatta att det är över. Tyckte att det var alldeles nyss som jag jublande skrev ett blogginlägg om att sommarlovet äntligen var här. Men nu har 2,5 månad gått, eller 10 veckor, eller 70 dagar...


Ja, vädret kan man ju i alla fall inte klaga på! Det har ju varit en underbar sommar, och jag kan inte minnas när jag senast badade så mycket i Sverige. Och långbyxor har man ju knappt haft på hela sommaren. Shorts, linne och flip-flops både dagar och kvällar.


Vi har ju i tio års tid åkt utomlands vartannat eller vart tredje år, och de två senaste sommarloven varje år. Men i år blev det ingen utlandsresa i sommar, eftersom vi ska åka till Thailand i jul. Så Borzko har bara haft två veckors semester på hela sommaren. Jimmy har haft lika lite, plus några strödagar här och där. Men Jenny har varit ledig hela sommaren utom två veckor då hon jobbade.


Jag älskar ju statistik. Så jag kommer separat att blogga en lista som heter "Statistik Sommaren 2006". Där har jag skrivit ner allt som jag har gjort under sommaren. Säkert tråkig för er alla läsare att läsa, men kul för mig att ha och speciellt att titta på i framtiden.


Om man tittar på listan så ser det ju ut som om jag har gjort massor under sommaren, men det är ju mest smågrejer. Tycker egentligen inte att jag har gjort någonting speciellt alls, men det är jag i och för sig nöjd med. Mest har jag väl: solat, badat, promenerat, läst böcker, suttit med datorn, tittat på film, och framförallt umgåtts med familjen. Inomhus har jag knappt varit. Jag har typ bott på min balkong och på min uteplats! Teve har jag knappt sett på hela sommaren. Bara dvd-filmer ibland.

 

Det jag verkligen har uppskattat mest på sommarlovet, det är att jag har kunnat umgås så mycket med Jimmy och Jenny. När man som jag är ledig så mycket och inte gör något speciellt, så kan man ju anpassa sig efter dem. Så jag tycker verkligen att vi har hunnit med att umgås och pratat massor. Och det sätter jag verkligen värde på.


Om jag ska runda av så vill jag i alla fall säga att jag är helt nöjd med mitt sommarlov. Det finns ingenting att klaga på. Små enstaka detaljer skulle det väl vara i så fall, men det tycker jag inte ens är värt att ta upp här.


Och dagarna är förstås räknade! 90 arbetsdagar fram till jullovet! Och halva terminen har gått den 18 oktober! ;-) Och så är det ju "bara" fyra månader tills vi åker till Thailand! :-)


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Jag gillade att läsa din statiskt. Jag tycker du har gjort mycket. Ja, den listan blir bra att plocka fram vid november när man är lite trött. Denna sommar har varit underbar! och det har varit kul att läsa om din sommar, nu ska jag följa din höst. Kram Ahnna

2006-08-17 @ 10:19:23
Postat av: Nathalie

när jag var i thailand boddej jag i kata beach ca en 10minuter från patong. För shopping så ska ni åka tll det stora centrumet lotus, och åk tuk tuk när ni är det, super roligt :) patong är jätte fint

2006-08-17 @ 11:00:47
URL: http://nattisen.webblogg.se
Postat av: Ninni

Hej var tvungen att komma hit...såg på Isabelles blogg att du hade fått taskig kommentar du också. För gammal för att blogga osv...jag råkade ut för samma sak i förrgår.
Jag tycker väldigt synd om den här tjejen om nu någon använder hennes adresser, (för hon har två bloggar) för att skriva elaka kommentarer överallt.
Jag blev inte arg....trodde att det var ett skämt, men man undrar ju vem det är som håller på med sånt här.
Kunde du spåra IP-numret???
MVH Ninni

2006-08-17 @ 14:29:56
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack ska du ha! Kul med trogna och nöjda läsare! :-)

2006-08-17 @ 20:10:10
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nathalie: Okej! Lotus! Det ska jag försöka att komma i håg! Tack för tipset! :-)

2006-08-17 @ 20:10:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ninni: Nej, det är tråkigt när man blir utsatt. Det har i och för sig hänt mig förut, och det lär säkert hända igen. Men det är ju värst för den som får sitt namn taget så där. Jag har inte försökt spåra IP-nummret. Jag såg bara att det inte kom från Isabella.

2006-08-17 @ 20:12:42
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0