Tisdagen den 22 augusti 2006

Jobbade…


 

Kom hem från jobbet vid kvart över två. Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. Borzko fyllde 50 år i dag, så han hade en ledig dag från jobbet som firman bjöd på. Jimmy hade en ledig dag i schemat i dag. På förmiddagen så hade Jimmy och Borzko åkt till Webhallen och köpt min mobil till mig. Det blev en svart Sony Ericsson K800i. Satt och höll på med den när jag kom från jobbet en stund.


 

Vid halvfemtiden sen så åkte vi iväg. Egentligen så firade vi ju Borzkos 50-årsdag redan i lördags. Men vi tyckte ändå att vi inte bara ville vara hemma i kväll, utan ändå göra någonting, så vi hade bestämt oss för middag på restaurang och sen ett biobesök.


 

Vi tog bilen och åkte iväg in till Medborgarplatsen. Där parkerade vi i p-huset och sen så gick vi till ”Pizza Hut”. Där väntade vi in Jenny som slutade skolan klockan fem, så hon var där strax efter fem. Sen så åt vi middag där. Borzko, Jimmy och Jenny tog varsin pizza, och jag åt av salladsbuffén.


 

Sen så gick vi till Filmstaden Söder. Köpte biobiljetter och lite biogodis och sen så såg vi filmen ”Miami Vice”. Vi var hemma igen i Farsta vid niotiden. Då satt jag mest och höll på med min nya mobil igen.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Verkar som ni hade det trevligt i går. Kul med ny mobil. Hoppas nu att den blir bra och den tar fin fina kort som kommer ut här på bloggen.

2006-08-23 @ 17:31:12
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, det var trevligt i går. Och ja, det är så kul med ny mobil! Jag hoppas verkligen att det blir bra fotografier med den! :-)

2006-08-23 @ 17:34:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Woho, jag har också den mobilen! Tyckte den var lite klurig i börjarn, men det kan också bero på att jag inte är så haj på det där med tekniska prylar ;-)

2006-08-23 @ 19:05:47
URL: http://sarablomgren.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sara: Okej! Nice! Jag sitter just och försöker lära mig den! ;-)

2006-08-23 @ 19:08:43
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Det är lätt att förstå att inte bloggen kan prioriteras när livskamraten har sin stora dag. Det gjorde du alldeles rätt i. Lite skummt var det igår för som jag nämnde gick det inte att kommentera och vid ett tillfälle kunde man inte nå bloggen heller. Förmodligen var det lite problem som du var lyckligt ovetande om. För i dag gick det ju att kommentera igen. Grattis till Borzko i första han och grattis i andra till din nya mobil ;-)

2006-08-23 @ 22:22:03
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Martin

en till ny mobil? tyckte du köpte en alldeles nyss, materialist javisst eller? haha

2006-08-24 @ 08:43:53
Postat av: Bim

---> Angela: Tack för grattiset både till Borzko och för den nya mobilen! ;-)

2006-08-24 @ 17:18:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Martin: Ja, jag hade bara den "gamla" i knappt tre månader... Men jag var inte nöjd med kameran och blixten i den. Nu hoppas jag att den här nya gör mig nöjd. Och ja, jag är verkligen en materialist! Det står jag för! ;-)

2006-08-24 @ 17:20:04
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0