Tisdagen den 29 augusti 2006

Jobbade…


 

Kom hem från jobbet vid kvart över tre, för jag jobbade över en timme i dag. Jimmy jobbade nattpass i natt mellan nio och sju, sen så åkte han direkt efter jobbet i morse till vår bilreparatör Johnne i Huddinge och lämnade in sin bil på tvåtusenmilaservice och tog bussen hem sen. Sen så sov han mellan nio och tre. När han var klar sen, nyduschad och nyfrukostad, vid halvfyratiden så åkte han och jag till Huddinge i min bil. Vi hämtade hans bil, och så lämnade vi in min bil på sjutusenfemhundramilaservice som Johnne ska göra i morgon. Sen så ska vi hämta den i morgon eftermiddag.


 

När vi kom hem till Farsta igen så stannade vi till i Centrum. Gick till uraffären och köpte mig en ny klocka till badrummet, för den gamla piper ibland utan anledning, och det är mycket irriterande. Väl hemma igen så åt Jimmy och jag middag tillsammans vid femtiden.


 

Jenny åkte direkt hem till en klasskompis efter skolan. Hon var där tillsammans med några till ifrån klassen, och de pluggade tillsammans. Sen så åkte hon hem till sin pojkvän Robin en stund, och åt även middag där.


 

Efter middagen så tog Jimmy och jag en sväng till Centrum igen, men till fots den här gången. Jag köpte mig ett 512 mb minneskort till min nya mobil. Sen så satt Jimmy och jag en stund med våra bärbara datorer vid köksbordet. Jag la in mp3-låtar i mobilen bland annat.


 

Vid halvåttatiden så stack Jimmy iväg med bilen för att träffa några kompisar i Hagsätra. Jag bänkade mig i kökssoffan med datorn i knäet. Sen klockan åtta så satte jag, för en gångs skull, igång teven. Jag har tänkt att jag ska följa ”Idol” nu i höst, så jag tittade på första avsnittet i kväll.


 

Vid halvniotiden så kom Jimmy hem med sina kompisar Kristian och Jimi. Han lämnade bara bilen, sen så tog de tre tunnelbanan in till stan. Kristian fyller 19 år i dag, så de skulle in till stan och dricka några öl.


 

Borzko kom hem från jobbet vid halvniotiden. Middag, dusch, och sen sport på teve blev hans kväll. Jenny kom hem från Robin vid niotiden. En kvällsmacka och en pratstund i köket blev det då med henne. Sen så blev det teve och dator på rummet för henne resten av kvällen. Själv så satt jag med datorn i kökssoffan fram till sängdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0