Dagboksinlägg från 10 september 2002 på Lunarstorm

Innan jag började blogga här på blogg.se i november 2005, så bloggade jag på windows live spaces från april 2005. Innan dess så skrev jag dagbok på communityn Lunarstorm från september 2002. Här nedan så har jag kopierat in det allra första dagboksinlägget som jag skrev på Internet den 10 september 2002.-------------  


 Hej kära Dagbok! ;-)


I dag har jag bestämt mig för att börja skriva dagbok! Jag har tänkt det länge men det har inte blivit av.


Jag tror väl inte att denna dagbok kommer att bli speciellt intressant för några andra, men det kan vara kul för mig själv att gå tillbaka senare och läsa.


Om det är någon som inte känner mig som läser denna dagbok, så gå gärna till min presentation och läs, så ni vet lite vad jag är för en typ!


I dag är det alltså tisdagen den 10 september år 2002, vecka 37. Det har varit en vanlig jobbardag. På jobbet var det väl ingenting speciellt. Denna vecka så är det min ”Plockvecka”. Första timmen på städ, sedan till skalen med Monica. Issa var där och arbetstränade lite. Städade skalen. Till diskplockningen. Kristina i disken. Det var Pytt i Panna + Rödbetor till mat. Inget speciellt hände under dagen. Mellanmålet med Monica sedan. Var i disken då.


Hem direkt efter jobbet. Satt vid datorn en stund. Lagade middag sedan. Det blev någon sorts gryta eller wok som jag hittade på. Jag hade fläskfilé, 3 färger av paprika, purjolök, broccoli, salt, peppar, soya, mini creme fraiche. Och så ris till. Det blev faktiskt riktigt gott.


På kvällen gjorde jag inget speciellt. Varvade datorn med Nalle Puh-broderiet. Jenny var på fotbollsträning. Jimmy var ute med kompisar. Borzko var och tränade på Flex Gym.


---------

 

 


Innan jag började blogga här på blogg.se i november 2005, så bloggade jag på windows live spaces från april 2005. Innan dess så skrev jag dagbok på communityn Lunarstorm från september 2002. Här nedan så har jag kopierat in det allra första dagboksinlägget som jag skrev på Internet den 10 september 2002.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0