Lördagen den 2 december 2006

Gick upp sju. Ensam hemma. Jimmy och Jenny är ju fortfarande på Dreamhack i Jönköping. Borzko hade gått upp fyra och åkt iväg för att jobba extra i dag.


 

Genomgick de vanliga morgonrutinerna. Sen så satt jag vid datorn en stund. Bloggade bland annat det som jag inte lyckades att blogga igår, eftersom det krånglade då.


 

Sen vid niotiden så blev det långpromenad till stan. (Se separat blogginlägg med tretton stycken fotografier som jag la in tidigare i dag.)


 

Hemma igen vid tolvtiden. Höll på och fixade lite här hemma, och sen så satt jag en hel del med datorn.


 

Borzko kom hem från jobbet vid tvåtiden.


 

Vid strax före fem så åkte Borzko iväg med bilen. Först så hämtade han upp sin Mamma Dragica i Hallunda, sen så hämtade han upp min Moster Elsie i Rågsved, och till sist så hämtade han upp min Mamma Gun och min Pappa Yngve i Örby.


 

Eftersom jag inte fick plats i bilen, så tog jag tunnelbanan. Först till Gullmarsplan, bytte sen där och åkte till Sockenplan.


 

Vi möttes allihopa sen vid Enskede Värdshus strax före sex för att äta Julbord. (Se separat blogginlägg med fotografier och länkar som kommer senare i kväll eller i morgon.)


 

Tre timmar senare så åkte vi hem. Borzko körde hem allihopa, och jag tog tunnelbanan hem. Missade först tunnelbanan i Sockenplan, och sen den i Gullmarsplan, så jag var inte hemma förrän vid kvart över tio. Borzko kom hem ungefär samtidigt.


 

Han gick och la sig ganska så direkt. Han var trött efter tidig uppgång i morse, och jobb på dagen. Själv så satte jag mig vid datorn och chattade med Jimmy och Jenny från Dreamhack i Jönköping.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0