Lördagen den 9 december 2006

Mobilen larmade klockan sju som nästan alltid när jag är ledig. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Satt och läste lite nyheter i datorn också, och så passade jag på att blogga gårdagens dagbok eftersom det inte fungerade i går.


 

Borzko hade gått upp redan klockan fyra och åkt iväg för att jobba extra i dag. Jimmy sov, han hade sagt att han skulle sova till tolv i dag eftersom han sen skulle jobba ett nattpass.


 

Jenny var inte hemma, hon sov ju över hos en kompis i natt. Sen så åkte hon direkt därifrån för att jobba på 7-Eleven i dag mellan ett och sex.


 

Vid kvart över nio så gav jag mig ut på en promenad. Gick i knappt en och en halv timme runt över Hökarängen och sen Farsta. Grått, mulet, och lite småblåsigt var det. Men varmt, cirka åtta grader.


 
Stegräknaren visade:Effektiv gångtid: 1 timme, 24 minuter och 43 sekunderAntal steg: 9.329Distans: 7 kilometer och 920 meterFörbrukade kalorier: 282
 

Sen så gick jag till SolAkuten och solade i femton minuter. Det var min åttonde gång inför Thailandsresan. Gick sen och tittade på Julmarknaden på Farsta Torg. Och efter det så gick jag hem.


 

Höll på och fixade med lite allt möjligt när jag kom hem. Jimmy vaknade och gick upp klockan tolv. När han åt frukost så åt jag lunch med honom. Sen så duschade han.


 

Vid ettiden så stack han och jag iväg med hans bil. Vi åkte till Willys i Länna och handlade. I dag köpte jag för ganska så precis runt tusenlappen. Hem sen igen och packade upp allt i kyl, frys, skafferi och städskåp.


 

Sen så satt vi en stund vid köksbordet båda två med våra bärbara datorer. Borzko kom hem från jobbet vid tretiden. Han duschade och gjorde sig i ordning. Sen så åt vi tre en tidig middag tillsammans vid fyratiden.


 

Vid femtiden sen så stack Jimmy iväg. Han åkte hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Sen så skulle han åka direkt därifrån för att jobba ett nattpass på McDonalds i Västberga mellan tolv och sju.


 

Jenny åkte direkt från jobbet hem till en kompis. De skulle träffas ett gäng tjejer där, och sen så skulle de förmodligen vidare på fest. Och så skulle hon sen sova över hos kompisen.


 

Borzko och jag höll båda på och fixade med lite allt möjligt här hemma efter middagen. Vid sextiden så stack vi iväg till Centrum. Vi tog bilen, för jag ville fotografera lite. Det blev några fotografier på juldekorationer här i Farsta. (Korten kommer i ett separat blogginlägg). Sen så var vi på HemKöp och köpte chips och godis.


 

Vid halvåttatiden så satte vi oss i vardagsrummet för att äta gott och titta på film. Det blev en gammal Wallander-film från 1995 som vi inte hade sett: ”Mördare utan ansikte” med Rolf Lassgård. (Recension kommer i ett separat blogginlägg).


 

Filmen var tre och en halv timme lång, så den var slut vid elvatiden. Borzko gick och la sig då. Själv så blir jag väl sittande här med datorn till ettiden som vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0