Måndagen den 4 december 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet så jag var hemma vid kvart över två. Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. Borzko hade sin sedvanliga lediga måndag i dag. Och han hade också även den här måndagen tagit hand om veckostädningen. Jimmy hade också ledig dag i dag. Han var trött efter helgen och hade sovit länge.


 

Jimmy och jag tog en sväng till Centrum vid halvtretiden. Vi mötte också upp med Jenny som kom från skolan. Vi var på Clas Ohlson och köpte en datormus, och så var vi på Åhléns och köpte en bricka.


 

Väl hemma så blev det lite fixande med allt möjligt. Vid halvfemtiden så stack Borzko iväg till sitt jobb för deras vanliga måndagsmöte. Han åt också där.


 

Jag, Jimmy och Jenny åt middag vid halvfemtiden. Sen efter middagen så satt Jenny mest på sitt rum med datorn. Jimmy och jag satt vid köksbordet med våra datorer.


 

Vid halvsjutiden så tog Jimmy och jag ytterligare en sväng till Centrum. Vi var på Apoteket och hämtade ut drickvaccinet Dukoral. Vi alla fyra tog sen vår första dos när vi kom hem.


 

Sen blev det datorerna för oss tre datornördar resten av kvällen. Jenny satt i sitt rum, och Jimmy och jag satt i köket. Borzko tittade på teve.


 

En kvällsfika för oss allihopa blev det vid niotiden också.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Drickvaccin, har aldrig hört talas om det...vad hjälper det emot? Förresten, skönt att slippa bli stucken! *kram!*

2006-12-04 @ 21:22:08
Postat av: Bim

---> Snurran: Drickvaccin dricker man i två doser med en veckas mellanrum. Skyddar (om man har tur) sen i två år mot kolera och "turistdiarré. Fast jag blir nog hellre stucken än dricker äckligt... ;-)

2006-12-04 @ 21:29:19
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Här gås det noggrant till väga innan resan - så duktig har jag aldrig varit ;-)

2006-12-04 @ 22:04:59
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Jag blir alltid dålig i magen när jag åker utomlands... Så jag tänkte att det kunde vara värt att testa detta. Nu har vi alla skydd med HAVRIX. Snart har vi alla skydd med DUKORAL. Och sen så ska Jenny och jag äta TREVIS också.

2006-12-05 @ 15:05:34
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0