Söndagen den 3 december 2006

Gick upp vid sjutiden. Gav mig ut på en morgonpromenad vid niotiden. (Se separat blogginlägg med fyra stycken fotografier som jag la in tidigare i dag.) Kom hem vid elvatiden. Borzko hade sovit till niotiden i dag. Vid tiotiden så hade han stuckit iväg till Farstahallen för att träna.


 

När jag kom hem så höll jag på och fixade med allt möjligt här hemma. Varvade med datorstunder också. Borzko kom hem från gymmet vid tvåtiden. Sen så åt vi två en mycket tidig middag redan vid tretiden. För Jimmy och Jenny åt tidig middag på vägen hem.


 

Vid halvfyratiden så kom då äntligen Jimmy och Jenny hem igen från Dreamhack i Jönköping. Lite orolig är jag ju när de är ute på vägarna och kör. Speciellt eftersom jag vet att Jimmy inte har sovit speciellt mycket under de här dygnen.


 

De packade upp, duschade, och gjorde sig i ordning. Jimmy och Borzko tog också av takboxen och gick ner med den plus lite andra grejer till källaren. Sen så åkte de iväg med båda bilarna till macken och tankade upp dem och kollade upp allt.


 

Borzko åkte sen iväg en sväng till sin Mamma. Hon hade problem med sin digitalbox och kunde inte titta på teve, så han åkte dit för att hjälpa henne.


 

Sen så blev det lite Advents-fika här. Alkoholfri glögg, pepparkakor, och clementiner festade vi loss på.
 


 

 


Och slutligen så blev det datorn resten av kvällen. Och likadant för Jimmy och Jenny. Vi satt alla tre större delen av kvällen vid köksbordet med våra bärbara datorer.
 


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Bim, tack för fingervisningen vad det gäller stegräknaren! Nu har jag någonting att jämföra med. Jag använder också en av Silvas stegräknare.

2006-12-03 @ 21:25:30
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Varsågod! Det var så lite så! ;-)

2006-12-03 @ 21:30:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jenny Kullin

Tack för ett mysigt hemvälkommnande mamma :D

2006-12-03 @ 22:19:39
Postat av: Angelaa

Ser att ni haft en mysig 1:a advent.

2006-12-03 @ 22:41:56
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Jenny: Tack ska du ha! Det var mysigt att ni kom hem! ;-)

2006-12-04 @ 16:04:28
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det var mysigt! :-)

2006-12-04 @ 16:04:59
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0