Torsdagen den 14 december 2006

Jobbade…


 

Direkt efter jobbet i dag så åkte jag till min frissa Lotta på Susannas Hårservice i Ormkärr. Där gjorde jag det jag alltid gör: blekte håret jätteljust, klippte håret jättekort, färgade ögonfransar och ögonbryn, och noppade ögonbrynen. Det gick på 700:- kronor, och tog cirka två och en halv timme. Jättekul som vanligt var det också att träffa min vän och före detta granne Lotta.


 

Kom hem vid femtiden. Jimmy hade alldeles nyss kommit hem från jobbet då. Han hade jobbat ett pass mellan sex och fyra. Jenny kom hem från skolan vid halvsextiden. Vi tre åt middag då. Sen efter det så gick Jenny och jag en sväng till SolAkuten i Centrum. Solade i en kvart var. Det var min tionde gång inför Thailandsresan.


 

Efter det så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Bland annat så brände jag back-up på viktiga saker i min dator. Jag la in ny musik i mp3-spelaren i min mobiltelefon, och också i mp3-spelaren i min PlayStation Portable.


 

Jimmy satt med sin dator i köket hos mig. Jenny var mest på sitt rum. Hon satt vid datorn, och så började hon med sin packning.


 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt middag, duschade, och sen så tittade han lite på teve.


 

Och nu är det bara två dagar kvar…


 

Här är dagens bild. Den är tagen utanför vår lastkaj på jobbet. En inte så uppmärksam chaufför har backat över den lilla muren och sitter fast… ;-)




  


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Ja, min syster backa in i grannens staket idag, men han blev orolig över henne och hennes bil. Som tur var blev det inga personskador.och staket klara sig bra också. Bara syrrans bil fick ett bakljus mindre.

2006-12-14 @ 21:24:45
Postat av: Bim

---> Ahnna: Jaså! Ja, det är i och för sig lätt hänt... Skönt att inget större hände då i alla fall.

2006-12-14 @ 21:32:40
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Jasså, det blev blogg i dag! Stackars chaufför vad ska han säga nu då ;-)

2006-12-14 @ 21:51:35
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, i dag har blogg.se funkat bra!

Hihi, ja, det var lite synd om chauffören faktiskt! ;-)

2006-12-14 @ 21:58:15
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: sanna

Hejsan!
Vill bara önska trevlig resa till dig och din familj:D Hoppas på att få nya och fräscha inlägg både i din och Jennys blogg, älskar dem båda. Vore kul om ni fotade och la in bilderna så man får se lite från utlandet:D!
ha det bra, och god jul på er.

2006-12-15 @ 15:40:43
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sanna: Hej! Tack ska du ha! Det blir säkert jättetrevligt! Vi har tänkt att blogga från Thailand, både Jenny och jag. Hoppas att det funkar som vi vill bara. I så fall så kommer det fotografier också! Annars så får det komma i efterhand. Ha det bra du också, och god jul och gott nytt år!

2006-12-15 @ 16:02:18
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: sofiemadelene

Inte för att vara någon typ av moraltant, men att sola solarium före en resa hjälper inte speciellt mycket, solrören innehåller inte rätt typ av strålar. Det är dessutom inte bra heller, vill du verkligen se ut som 100 när du är 50? Det är bättre att vara ordentlig med solkräm och att sitta i skuggan, då får man hållbarare bränna också =) Nu ska jag sluta gnälla! Måste ju erkänna att jag är grymt avundsjuk över thailandsresan iaf..

2006-12-15 @ 19:42:22
URL: http://sofiemadelene.blogg.se
Postat av: Bim

---> SofieMadelene: Tack för informationen, men jag vet att solariebränna inte hjälper mot att bränna sig i riktiga solen. Men det är snyggare att vara lite brun på stranden i början än helt vit, det är därför jag solar. Jag vet att det inte är så bra att sola, men jag tror inte det är så skadligt att göra det någon gång ibland. Jag röker ju inte, och dricker ju inte, så det kanske väger upp det hela så jag slipper se ut som 100 när jag fyller 50 om 5 år! ;-) Jag kommer faktiskt att vara ordentlig med solkräm, och jag brukar vara mest under parasoll på stranden. Men tack ändå för alla dina goda råd! ;-)

2006-12-15 @ 19:48:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0