Dagbok – Måndagen den 20 februari 2006


 
Jobbade som vanligt i dag igen förstås. Den här veckan så är jag först i skalen och sen så är jag i lilla matsalen. Fulltalig personalstyrka hos oss i dag. Vi serverade korv och potatismos i dag. Inget speciellt hände på jobbet i dag. Allt flöt på bara bra.


Hem direkt efter jobbet. Gick direkt ut på en promenad tillsammans med Jimmy. Vi gick det vanliga Hökarängsvarvet plus lite extra så vi var ute i ungefär en timme.


Stegräknaren var med:
6.292 steg
5.34 kilometer
190 förbrukade kalorier
0.54.54 effektiv gångtid


(Det har varit så många kort på Jenny på sistone här i min blogg, så nu måste vi ha lite rättvisa och jämlikhet, därför så kommer här två fotografier på Jimmy!)
Hemma igen vid halvfyratiden. Höll på och fixade här hemma med allt möjligt, och sen så åt vi två middag vid halvfemtiden. Höll sen på med lite allt möjligt igen.


Borzko kom hem från jobbet vid halvsjutiden. Efter middag och dusch så blev det O.S.-tittande på teve resten av kvällen för honom.


Jimmy stack iväg vid sjutiden hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Sen så skulle han direkt åka och jobba på McDonalds i Västberga. Han skulle jobba nattpass mellan 22.00 och 07.00.


Jenny åkte till stan, tillsammans med sin kompis Lina, direkt efter skolan. Hon kom hem vid halvåttatiden. Sen så satt hon mest vid datorn resten av kvällen.


Har haft ont i huvudet hela dagen i dag. Vaknade med huvudvärk, och trots flera Alvedon-intag så har huvudvärken suttit i hela dagen. Har haft ont i huvudet flera gånger den senaste veckan. Och just vaknat med huvudvärk flera morgnar. Jättejobbigt. Har väl förmodligen någon infektion / inflammation / virus / bakterie eller något i kroppen. Eller så är det vädret…


Slappande i kökssoffan på kvällen som vanligt. Datorn i knäet förstås. Kollade på ”Big Brother” förstås. Sen så blev det lyssnande på musik resten av kvällen istället för teve: ”Bandit” och ”Rockklassiker” blev det i kväll. En Betapet-match mot Snurran blev det i kväll, och den vann jag.


Och det här blev det femte blogginlägget i dag!


Glöm inte Jennys Blogg!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0