Dagbok – Onsdagen den 8 februari 2006


 

Upp halvfem som vanligt… Dusch och iordninggörande… Iväg till jobbet vid halvsex… I dag var det ”bara” ett par grader minus, och ingen snö hade kommit på bilen i natt.

I dag serverade vi oxjärpar och potatismos. Och så salladsbuffén förstås. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma som vanligt. Han hade varit på ett gruppbesök på Arbetsförmedlingen i dag. Han kommer snart att bli kallad för ett personligt besök också.

Vi brukar ju ha torsdagar som städdag, men eftersom Jenny jobbar i morgon kväll så blev det städdag i dag istället. Jimmy, Jenny och jag hjälptes åt med att: byta alla lakan, tvätta lakan, dammsuga, torka golven, skura balkongerna, damma, tvätta av lilla toaletten plus badrummet, och stryka kläder.

Vi var klara med allt vid femtiden, så då blev det middag. Efter det så åkte Jimmy till Hagsätra till sin kompis Kristian. Jenny höll på och röjde på sitt rum. Själv så hamnade jag i kökssoffan med datorn.

Vid halvåttatiden så åkte Jenny hem till sin pojkvän Johan i Huddinge. Det blev lite sent, för han hade varit på innebandyträning. Borzko kom hem från jobbet också vid halvåttatiden.

Jag slökollade på ”Big Brother”. Sen blev det Betapet-spel över Internet mot Snurran. Tre matcher spelade vi i kväll, och det blev 2-1 till Snurran.

Snart, vid tiotiden, så kommer Jenny hem från Johan. Då ska vi ta en fika ihop och prata lite. Och sen så blir det sängen för mig vid halvelvatiden.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0