Dagbok – Tisdagen den 14 februari 2006 (Uppdaterad)


 

Alla Hjärtans Dag i dag! Innan jag stack iväg till jobbet i dag så ställde jag fram Alla Hjärtans Dag-presenterna till Jimmy och Jenny. De fick varsin hjärtkasse med en nallebjörn, ett telefonkort på 150:- och presentkort i Farsta Centrum på 300:- Borzkos present hade jag ställt fram innan jag gick och la mig i går, eftersom han går upp före mig. Han fick en hjärtkasse med en svart v-ringad t-shirt plus en gosedjurs-djävul.

På jobbet så var Monica tillbaka efter sin magsjuka. Men vi var en kvinna kort i dag i alla fall, för Christina var ledig i dag. Jag fick vara i disken i stället för henne, och Snurran var och hjälpte till i plocken/groven. Vi serverade spaghetti och köttfärssås i dag. Inget speciellt hände, allt flöt på bara bra.

Hem direkt efter jobbet. Hämtade upp Jimmy och sen så åkte vi till Centrum och köpte två buketter med tulpaner plus en förpackning med geléhjärtan. Sen så åkte vi hem till min Mamma och Pappa i Örby för att uppvakta dem på Alla Hjärtans Dag. Satt där och fikade och pratade en stund innan vi åkte hem igen.

Jenny var hemma när vi kom hem. Vi åt middag tillsammans vid halvfemtiden. Sen när allt var undanplockat och klart så satte vi oss vid köksbordet alla tre med våra bärbara datorer. Sen så hjälptes vi åt med att jobba med min blogg. Fick en HTML-manual av en snäll lärare, Magnus, i skolan i dag. Och med hjälp av den så lyckades jag ändra en stilmall till lite mer som jag vill ha den. Är väl inte till hundra procent nöjd, men det tar tid när man inte är van, så jag orkar inte mer i kväll.

Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Fick åtta stycken långskaftade röda rosor av honom plus en förpackning geléhjärtan. Jimmy och Jenny fick också varsin förpackning med geléhjärtan. Av Jimmy fick jag ett skämtsamt presentkort, att han är min slav och servar mig med allt! Jenny hade köpt Brownies, jordgubbar och vispgrädde till oss alla som hon bjöd på. Jag tror nog att vi alla fyra blev nöjda med både vad vi gav och vad vi fick!

En Betapetmatch blev det i kväll. Inte bara mot Snurran i kväll, utan både Jimmy och Jenny var med också! Kul! Det blev liksom en liten extra Alla Hjärtans Dag-present! Jag hade turen att vinna matchen. Snurran kom tvåa, Jimmy trea och Jenny fyra. Nu blir det lite bloggläsande och nyhetsläsande innan det är dags för att vika ihop datorn för i kväll.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig Alla Hjärtans Dag!

Läs gärna Jennys blogg i dag. Hon har redan bloggat en gång i morse med två fotografier och en gång i eftermiddags med fem fotografier, och hon ska blogga en gång till i kväll säger hon med ännu flera fotografier! Jag hade också tänkt lägga in fotografier från i dag, men tiden och orken tog slut, så ni får hålla tillgodo med Jennys blogg!

-------------  

UPPDATERAD!

Nu har Jenny bloggat en tredje gång idag! Och lagt in ännu ett fotografi! Jag hoppas att ni kollar!




Kommentarer
Postat av: Jen

Fint med din nya design Mamma :)
det blev bra !
och tack för den super söta alla

2006-02-14 @ 21:39:58
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

*Ler* Tack! För berömmet om min nya design! Jag är ganska så nöjd! Men jag kanske gör om fotografierna någon dag när jag orkar! Tack själv för Brownies, jordgubbar och vispgrädde! Det var jättegott och mysigt! *Kram*

2006-02-14 @ 21:42:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Ojdå, här var det minsann omgjort! Fint!

2006-02-15 @ 17:35:55
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Tack ska du ha Angela! Är ganska så nöjd med resultatet. Men inte hundra procent. Ska nog göra om lite någon dag när jag har tid och lust.

2006-02-15 @ 19:12:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0