Dagbok – Torsdagen den 2 februari 2006Jobb i dag också förstås. I dag serverade vi kycklingwok. Och så hade vi förstås också vår fina salladsbuffé som jag mobilbloggade om i morse. Vi har alltid en stor salladsbuffé varje dag. Den varierar mellan som minst ett tiotal och som mest ett trettiotal olika sorter. Oftast ligger väl det som i dag runt ett tjugotal olika grönsaker, färdiga sallader, olika dressingar, kesoblandningar, m.m, m.m, m.m. Inget speciellt hände på jobbet i dag. Allt flöt på bara bra.

Jenny var hemma från skolan i dag också. Hon mådde inte bra i dag heller precis som i går. Hängig, ont i magen, mådde lite illa. Jimmy, den numera arbetslöse…, hade också varit hemma hela dagen.

Jag åkte hem direkt efter jobbet. Och eftersom det var torsdag så var det städdag… Jag, Jimmy och Jenny hjälptes åt. Vi gjorde det vanliga: dammsög, torkade golven, dammade, skurade toalett och badrum, bytte handdukar, tvättade, m.m. Sen när vi var klara så åt vi middag. Det blev bara rester i dag.

Kvällen var precis som vanligt. Kökssoffan med datorn i knäet. Mest bloggläsande och nyhetsläsande. Och så lite slötittande på teve: ”Big Brother”. Både Jimmy och Jenny var hemma hela kvällen, och det är ju alltid trevligt!  Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden.

Fredag i morgon! Wieee!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0