"Mina konstiga ovanor" ;-)


Hedgehog utmanar bloggare att lista sina konstiga ovanor. Så då gör jag väl det då! ;-)
-
”Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.”

-

1. Jag är lite pedant, och måste alltid gå och rätta till allting som någon annan kanske har ställt någon centimeter ”fel”.

2. Jag har alltid tjugo stycken Windows-fönster uppe i datorn, helst ska de också alltid vara i samma ordning också. Och jag startar oftast inte om datorn förrän efter flera veckor när den är jätteseg.

3. Jag trycker på vattenkokaren jämt, många gånger per dygn, för jag vill att det alltid ska finnas vatten färdigt, men sen så använder jag det oftast inte i alla fall.

4. Jag har stor lagerhållning hemma. Köper inte typ schampo när det är nästan slut, utan jag köper när jag har typ två flaskor kvar.

5. Måste alltid peta tänderna efter varje gång som jag har ätit något. Är helt beroende av mina plasttandstickor. Är också helt Lypsyl-beroende.

Det här var de fem som jag kom på nu. Jag har säkert massor med fler konstiga ovanor också. ;-)
-
Eftersom de flesta redan har blivit taggade så taggar jag bara en blogg:
Jennys Blogg
och så taggar jag fyra stycken dagboksskivare på Lunarstorm:
http://www.lunarstorm.se/Snurr
http://www.lunarstorm.se/Guggelutt
http://www.lunarstorm.se/morsaneokay
http://www.lunarstorm.se/FinkanKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0