Dagbok – Fredagen den 6 januari 2006


Mobilen larmade klockan sju i dag också. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost förstås. Borzko hade redan gått upp klockan fyra för att jobba i dag, trots att det var röd dag. Jimmy var fortfarande kvar på sitt LAN. Jenny skulle sova länge i dag hade hon sagt. Jag satte mig en stund vid datorn när jag var färdig med mina morgonbestyr. Sen höll jag på och varvade med olika hushållsbestyr här hemma och med sittningar med datorn, hela förmiddagen.

Jenny vaknade och gick upp vid tolvtiden. Jag åt lite lunch med henne när hon åt frukost. Sen så hjälpte hon mig med att ta fotografier på alla mina tatueringar och piercingar. Höll sen på och la in korten i datorn, och i mitt fotoalbum på Internet. Höll på med allt möjligt annat i datorn också, varvat med hushållsgöromål, större delen av eftermiddagen, precis som på förmiddagen. Jenny satt mest vid datorn.

Vid halvtretiden så åkte Jenny iväg in till stan för att möta upp med sin klasskompis Zina. Borzko kom hem från jobbet vid tretiden. Han satte fast transpondern på Volvon och sen höll han på med lite allt möjligt. Precis som jag.

Middagslagning blev det sen förstås. I dag blev det tunna revbensspjäll, potatisklyftor, broccoli, och ärtor/majs/paprika. Mycket gott var det. Jag, Borzko och Jenny åt middag vid sextiden när Jenny kom hem från stan. Jimmy kom hem strax före sju från sitt LAN i Ölsta på Ekerö. Han åt då middag, duschade, och packade upp.

Sen så åkte Jimmy och Borzko iväg till OKQ8 där Jimmy köpte ett nytt batteri till sin Nissan. Det är några år gammalt, och nu när han var på LAN:et så hade han inte fått i gång bilen när den hade stått still i kylan. Han fick starthjälp i dag när han skulle åka hem därifrån av någon snäll förälder som var där och hämtade.

Vid niotiden sen så skjutsade Jimmy och jag, Jenny till Stuvsta. Hon skulle möta upp med sin kompis Malin där, och sen så skulle de på en fest där i Stuvsta. På vägen hem så åkte vi och köpte chips, dipp och godis. Sen när vi kom hem så såg Jimmy, jag och Borzko på en film. I dag blev det thrillern: ”Contantine” med Keanu Reeves. Har sett den två gånger förut, men den var lika bra den här tredje gången.

Sen vid kvart över tolv så stack Jimmy och jag iväg ut igen. Den här gången för att hämta Jenny från festen. Hämtade henne och hennes kompis Malin i Stuvsta, körde hem Malin till Hagsätra, och sen åkte vi hem till Farsta. Hemma vid ettiden. Ska bara lägga in min blogg nu, och sen så blir det sängen.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0