Dagbok – Lördagen den 14 januari 2006



 

Mobilen ringde klockan sju i dag precis som de flesta lediga dagar. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning och sen så blev det frukost förstås. Vid halvniotiden så var jag klar så då gick jag ut på promenad. Gick längs tunnelbanan in mot stan. Underbart väder ute! 4-5 grader kallt, vindstilla, strålande sol! Väldigt halt var det på vissa ställen, så det gick inte att gå så fort i dag. Gick från Farsta till T-Centralen. Gick in på Åhléns för att gå på toa. Sen så vände jag och gick tillbaka till Skanstull.

Strax före tolv så var jag där, och då kom Jenny in med tunnelbanan. Vi gick till East Street Piercing på Östgatagatan. Jenny köpte sig nya kulor till sin tungpiercing. Jag köpte en ny näspiercing. Hade tänkt köpa en ny navelpiercing också, men de hade ingen som passade mig. Sen så gick vi till ett fik i närheten och fikade. Jag tog en grovfralla med ost&skinka plus en caffe latte vanilj. Satt där och fikade och pratade en stund. Efter det så tog vi tunnelbanan in till T-Centralen.

Gick in på Åhléns där Jenny köpte sig en dyr DKNY-handväska. Stötte på Maria och Moa där. *Kul att ses Maria! Det var länge sedan!* Gick sen upp mot Hötorget och kollade lite där. Och sen så tog vi tunnelbanan hem.

Hämtade bara bilen och sen så åkte vi till Haninge. Först var vi på Överskottsbolaget och kollade lite. Köpte bara lite hygienprodukter där. Sen så var vi i Haninge Centrum. Jenny hittade ett par röda stövlar på rea på Din Sko för bara 100:- som hon köpte. Och så var vi på Systembolaget där jag köpte en flaska rödvin. Gick och kollade runt lite i Centrumet, och sen så åkte vi hem.

Jag gick drygt 2,2 mil i dag! I fyra timmar!
Stegräknaren visade:
26.419 steg
22.45 kilometer
800 förbrukade kalorier
4.02.14 effektiv gångtid

Hemma vid halvfyratiden. Både Borzko och Jimmy var hemma. Borzko hade gått upp vid halvniotiden i dag. Efter dusch och frukost så hade han gått till Farstahallen för att styrketräna när de öppnade halvtio. Han hade varit där i ett par timmar. Sen så hade han hållit på med lite allt möjligt här hemma. Bland annat så hade han satt upp vår nya brevlåda. Jimmy kom ju hem vid halvsju i morse från jobbet. Så han hade sovit till klockan två i dag. Och sen så hade han suttit vid datorn.

Höll på med lite allt möjligt här hemma. Sen så blev det middag vid femtiden. Hämtmat blev det i dag! Jag och Jenny åt thaimat från Take It Thai i Centrum. Jag åt tigerräkor med kokosmjölk, vitlök och färska grönsaker plus ris. Mycket gott! Jimmy och Borzko åt pizza från Pizzerian på vår gata.

Vid kvart över sex så åkte Jimmy iväg för att jobba igen. Den här gången så skulle han jobba mellan 19.00 och 03.00. Borzko hamnade i soffan framför teven. Och jag hamnade i soffan med datorn i knäet. Jennys kompis Lina kom hit vid halvsjutiden. Sen vid niotiden så åkte de iväg för att träffa några kompisar.

Jag höll på med allt möjligt i datorn. Betapet-spel blev det också. Två matcher mot Snurran och Rolle. Den första så vann jag! Och den andra kom jag sist i.

Nu ska jag sitta här vid datorn en stund till och sen så ska jag snart åka iväg och hämta upp Jenny och hennes kompis Lina hos en annan kompis till dem som bor i Stureby. Lina ska sova över här hos Jenny. Jag ska hämta dem klockan kvart i ett.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0