Dagbok – Måndagen den 2 januari 2006


 


Mobilen larmade klockan sju som vanligt. Upp och duschade och gjorde mig i ordning och åt frukost. Jenny, Jimmy och Oscar gick också upp lite vartefter och gjorde likadant. Sen strax före tio så åkte vi alla iväg till IKEA i Kungens Kurva. Där var vi ett bra tag och provade ut sängar. Beställde sen fyra stycken resårbottenmadrasser för avhämtning senare. Köpte en spegel till övervåningen och lite smågrejer.


(Jag och Jenny provligger sängarna på IKEA.)

Väl hemma igen så åt vi en lätt lunch. Och sen så satte vi igång med att montera ner alla våra fyra gamla sängar. Allt det gamla hamnade i grovsoporna. Middag sen så småningom. Pizza blev det i dag.


Borzko ringde sen vid femtiden och sa att han var klar på jobbet. Han åkte direkt med lastbilen till IKEA då, och jag, Jimmy, Jenny och Oscar tog Volvon och åkte också dit. Sen handlade vi alltså: fyra stycken resårbottenmadrassängar, ben till sängarna, och bäddmadrasser till alla. Alltihopa gick på 6.115:- kronor. Lite drygt 1.500:- per säng alltså. Billigt tycker jag. Hoppas att de är bra också. Vi behövde i alla fall verkligen nya sängar allihopa.


(Jenny åker på en av de gamla madrasserna nerför vår trappa.)

Montering och bäddning av de nya sängarna blev det sen. När allt var klart vid åttatiden så blev det datorn i någon timme. Två Betapet-matcher mot Snurran blev det, vi vann varsin. Sen blev det för en gångs skull teve. Vi alla kollade på nya serien ”Prisonbreak” på Trean, som gick i två avsnitt i kväll. Den var bra och blir nog värd att följa. Sen vid elvatiden så blev det datorn fram till sovdags i nya sängen!


(Nya sängen är bäddad och klar.)

 

Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Hahaha, Underbara kort ;)

2006-01-03 @ 00:21:26
Postat av: Bim

Tack! Älskar dig! Puss!

2006-01-03 @ 10:45:39
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0