Dagbok – Måndagen den 9 januari 2006


 
 

Mobilen larmade klockan 04.30… Upp och duschade och gjorde mig i ordning. Åkte iväg till jobbet strax efter halv sex. Började jobba klockan sex…
 

Ja, golven i matsalarna var inlagda, och de såg väl helt okej ut. Smutsigt överallt var det ju förstås, slipdamm, murbruk och smuts. Alla hjälptes åt att städa, och sen så fick vi ju flytta tillbaka alla bord och stolar… Det är ju egentligen inte vårt jobb, men eftersom det var frånvaro bland vaktmästarna så fanns det inga som kunde göra det. Men med gemensamma krafter så fick vi allting klart tills matgästerna kom.
 

Jag var först i skalen och fixade grönsakerna. Resten av dagen så städade jag, var lite i grovdisken, plockade ner julstjärnorna och hängde upp lamporna i fönstren. Vi hade alla våra skickningar i dag, sex stycken (två skolor och fyra dagis), att skicka mat till. Men i vår skola så var det bara fritidsbarnen och mellanstadieverksamhetsbarnen som åt mat. Resten av barnen var lediga i dag på sin första skoldag, för lärarna hade studiedag.
 

Dagen flöt på bra ändå. Vi hann med allt vi skulle och kunde gå hem i tid. Jag åkte direkt hem ifrån jobbet, hämtade upp Jimmy, och så åkte vi till Farsta-Hallen. Där körde vi ett styrketräningspass: 10 minuter gång på band, cirka 60 minuter styrketräning, 10 minuter gång på band, 5 minuter löpning på band, 5 minuter situps, 10 minuter stretching. Sen blev det en välbehövlig dusch och så var vi hemma vid femtiden.
 

Jimmy och Jenny hade båda två varit lediga i dag. De hade bara varit hemma och tagit det lugnt. Eftersom Jenny inte ville följa med till gymmet så fick hon fixa middagen i stället! Hon värmde fryst pyttipanna, skar grönsaker och blandade fraichedressing. Och så stekte hon ägg förstås! Skönt att komma hem från gymmet och sätta sig vid dukat bord! Det händer ju inte ofta precis, mycket länge sedan sist!
 

Vid sextiden så kom Borzko hem från jobbet. Då åkte vi alla iväg för att bogsera Jimmys bil till verkstan. Jag bogserade med Volvon och Borzko satt i Nissan. Åkte till Johnes verkstad i Huddinge. Stod och pratade med honom en stund där och sen åkte vi hem igen. Hemma vid åttatiden.
 

Kökssoffan och datorn blev det då. En Betapet-match mot Snurran blev det. Länge sedan sist, har inte spelat sedan i tisdags. Jag vann i kväll! Sen efter det så satt jag och höll på med allt möjligt i datorn samtidigt som jag kollade med ena ögat på serien ”Prisonbreak” på 3:an.
 

Jobb-ångesten, som jag skrev om i går, är i alla fall borta nu. Det är ju alltid värst innan. Nu är det bara att jobba på. Och det var faktiskt kul att träffa alla jobbarkompisar.
  


Kommentarer
Postat av: Angela

Jamen det var väl det jag trodde! Att du skulle klara att både börja jobba igen och gymma utan hejarop från min sida ;-) *Kram*

2006-01-09 @ 22:01:33
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Hihihi! Ja, tänk att jag klarade av det! ;-)

2006-01-10 @ 17:41:15
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0