Dagbok – Onsdagen den 25 januari 2006


 
 

Jobbade som vanligt förstås. I dag serverade vi hamburgare med bröd och tillbehör + potatismos. Kajsa i Ormkärrsskolan var sjuk i dag, så Anne-Mari från oss åkte ner dit och vikarierade, och Nadja kom och vikarierade hos oss. Lite struligt ute i matsalarna i dag, för hamburgerbröden räckte inte på slutet, så de fick hålla på och snabbtina och snabbvärma. Men till slut så fick alla mat i alla fall. I disken där jag var flöt allt på bara bra. Snurran var där en hel del och hjälpte till i dag.
 

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny åkte bil med mig hem i dag, för hon slutade tidigare på grund av inställda lektioner. Jimmy var hemma när vi kom hem. Han hade inte varit i skolan i dag. Han hade också skickat mig ett sms under dagen i dag om att han vill prata när jag kom hem…
 

Det visade sig att han hade bestämt sig för att hoppa av skolan… Han gick ju först två år i Fryshusets Gymnasium på Samhällsvetenskapligt Program Inriktning Gamer. Det gick inte så bra, så han hoppade av efter tvåan. Och så började han i höstas i S:t Eriks Gymnasium på El-Programmet. Och nu så hoppar han då av därifrån… Jättetråkigt tycker jag. Men vad gör man!? Han är 18 år och myndig och bestämmer ju själv över sitt eget liv. Jag har försökt att övertala honom och påverka honom för att få honom att gå klart gymnasiet… Men han har bestämt sig. Han vill försöka få ett jobb som budbilschaufför. Och om han inte får det så vill han gå upp i heltid på McDonalds där han nu jobbar extra. Och kanske söka skiftledareutbildning där. Och när han sen blir 20 år så funderar han på att ta lastbilskörkort.
 

(Om ni tycker att jag lämnar ut mina barns liv i min blogg, så vill jag att ni ska veta att de alltid godkänner vad jag skriver.)
 

Jag, Jimmy och Jenny åt tidig middag vid fyratiden. Sen så åkte Jimmy iväg till Hagsätra till sin kompis Kristian. Jenny åkte också iväg efter ett tag. Hon skulle möta upp med sin kompis Felix, och så skulle de åka till Johan i Huddinge. Själv så höll jag på med diverse hushållsgöromål här hemma, och när jag var klar så blev det kökssoffan och datorn i knäet.
 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Middag, dusch, och sen teve blev det för honom. För min del så blev det en Betapet-match mot Snurran, som jag vann. Sen blev det lite bloggläsande och nyhetsläsande i datorn. Och efter det så fortsatte jag att läsa min bok: ”Vingklippt Ängel” av Berny Pålsson. Snurran kom sen tillbaka till datorn, och vi spelade en Betapet-match till. Den här gången så var hennes man, Rolle, med också. Jag vann även denna match.
 

Jenny är på väg hem från Huddinge och Johan nu. Vi ska ta en fika och prata lite när hon kommer hem strax före tio. Sen så blir det sängen för mig. Jimmy är i Hagsätra. Han håller på, med hjälp av sina tre kompisar: Kristian, Jimi och Charlie, att montera in ny cd-/mp3-spelare, nya högtalare, slutsteg och baslåda i sin bil. Han kommer nog hem sent…
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0