Dagbok – Söndagen den 8 januari 2006

 
 

Mobilen larmade klockan sju. Gick upp och duschade, gjorde mig i ordning, och åt frukost. Resten av familjen sov. Jenny blev hemskjutsad av Jimmy i natt, hon kom hem strax före klockan ett. Sen stack Jimmy iväg igen och kom hem vid halvtretiden. När jag var klar med morgonbestyren strax efter åtta så valde jag mellan morgonpromenad eller datorstund… Och det blev en datorstund. Satt bland annat och skrev min sammanfattning över jullovet som finns som det förra blogginlägget.
 

Vid tiotiden så kom alla tre övriga familjemedlemmar upp. Borzko var bara uppe en kort stund, sen gick han och la sig igen. Han mådde lika dåligt som i går: ont i huvudet, ont i kroppen och 39,2 i feber… Jimmy och Jenny åt frukost. Sen så satte sig Jimmy med datorn vid köksbordet och spelade WOW. Jenny började med att storstäda sitt rum, även i skåp, lådor och garderob. Jag satt med datorn vid köksbordet med Jimmy.
 

Större delen av dagen flöt på så. Jag och Jimmy med datorerna i köket. Jenny i sitt rum städandes. Borzko sovandes uppe i sovrummet. Sen vid halvtretiden så stack Jimmy iväg till sin kompis Kristian i Hagsätra. Han fick låna min bil. Jenny och jag gick iväg en sväng till Centrum vid tretiden. Jenny köpte en hel del material för att ha till skolan: pärm, register, plastfickor, pennor, m.m. Jag köpte bara ett batteri till min badrumsklocka. Sen så var vi på Hemköp och köpte chips och godis till kvällen.
 

Efter det så blev det middag på Burger King. Jag åt en Kycklingburgare Chili. Hemma sen igen vid femtiden. Jimmy åt pizza till middag hemma hos Kristian. Borzko åt ingen middag… Han har inte ätit något på två dagar nu… Han har bara sovit och sovit…
 

Sen blev det slappande resten av kvällen för mig. Satt mest med datorn. Men jag tog även faktiskt fram ett litet korsstygnsbroderi! Det var verkligen länge sedan! Riktigt roligt faktiskt var det att brodera. En liten kylskåpsmagnet började jag med. Och så frossade jag i chips och godis…
 

Hade ångest och ont i magen… Det har jag alltid när jag har varit ledig en längre tid… Förstår egentligen inte varför! Men så är det jämt. Och det är tusen gånger värre efter sommarloven än efter julloven. Men, men, det går väl över bara man kommer igång i morgon. Det ska ju i och för sig bli kul att träffa alla på jobbet. Fast jag bävar för hur det kommer att se ut… De har ju förhoppningsvis lagt in ny matta i matsalarna. Och då lär ju vi ha slipdamm precis överallt… Så det blir väl en väldig massa städande i morgon, och så ska vi ju förstås också laga och servera mat... Blir nog tufft att gå upp klockan 04.30 i morgon bitti också… och ännu tuffare att försöka somna vid 22.30 för att få sex timmars sömn… Jag har ju haft lite förskjutning på cirka två och en halv timme under lovet. Ja, ja, slut på gnällandet nu… det blir nog bra, som sagt var, bara man kommer igång… Och det är ju bara 104 arbetsdagar kvar till Sommarlovet! ;-)
 

 


Kommentarer
Postat av: Angela

Måste säga att jag är en stor beundrare av att du stiger upp sååå tidigt när du är ledig - jämt! *Kram*

2006-01-08 @ 23:30:02
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Ja, men, det är inte duktigt! Jag mår ju bäst så! *Kram*

2006-01-09 @ 19:59:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0