Dagbok – Torsdagen den 12 januari 2006


 

Jobbade som vanligt i dag förstås också. I dag serverade vi köttsoppa plus mjukt bröd med pålägg. Ingenting speciellt hände på jobbet i dag.

Hem direkt efter jobbet. Och eftersom det var torsdag så var det ju städdag. Har ju påbörjat ett nytt ”projekt” här hemma… Jag, Jimmy och Jenny ska städa på torsdagseftermiddagar. Borzko slipper för han jobbar alltid sent. Jag är trött på att ungdomarna aldrig ”hjälper till” här hemma, så nu har jag bestämt att de måste vara med och städa på torsdagar.

Vi hjälptes åt med att: damma, dammsuga, torka golven, skura toaletten och badrummet, byta handdukar, byta lakan, tvätta handdukar. Sen när vi var klara så hjälptes vi åt med att laga middag. I dag blev det Paprikanudlar.

Sen så tog vi alla tre en sväng till Centrum. Jag köpte mig en Stephen King-bok: ”Revolvermannen” (reviderad upplaga). Köpte också nya färgpatroner till skrivaren, både färg och svart. Hämtade ut paket från H&M också. Och så handlade vi lite frukt och mjölk.

Hem sen igen. Jimmy stack iväg då till sin kompis Kristian i Hagsätra. Jenny satt vid datorn och så pluggade hon en hel del. Jag satte mig vid datorn och höll på med allt möjligt.

I paketet från H&M var det kläder till mig och Jenny. Jag hade beställt: två svarta toppar, en vit (!) topp, och så ett par svarta knickers.

Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Hans kväll: dusch, middag, teve och så tidig sänggång…

---------  

Åh, vad skönt att det är fredag i morgon! Känner mig lite sliten efter den här veckan… Det tar ju ett tag innan man kommer i form efter ledigheten! Det har varit en tuff arbetsvecka… Och så dessutom gymmet två eftermiddagar och så städningen i dag. Det ska bli skönt att vara ledig nu över lördag och söndag. Har inga speciella planer, och det är också skönt! Att bara kunna göra vad man känner för! Och nu är det bara 100 arbetsdagar kvar till Sommarlovet! ;-)





Kommentarer
Postat av: Angela

Va!? En vit topp! ;-)

2006-01-13 @ 07:55:03
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Hedgehog-Sara

ja, jag är helt slut efter en enda vecka... hur ska man orka?? Underbart med fredag - tacos och sovmorgon i morgon!
ha en fin helg!

2006-01-13 @ 08:17:56
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Natalie

Jag tänkt fråga dig om du nuförtiden bara läser böcker av svenska författare..så går du och köper en S. King bok...;)
Kramis
Natalie

2006-01-13 @ 08:37:52
Postat av: Bim

---> Angela: Hahaha! Ja, visst är det konstigt!? Vi får väl se om jag kommer att använda den... *Kram*

2006-01-13 @ 16:08:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Hedgehog-Sara: Ja, hur ska man orka... Men det blir nog lättare bara man kommer igång! Känner mig piggare nu när jag vet att jag är ledig hela helgen! Här blir det pizza och liiiite sovmorgon! Ha det bäst i helgen du också! *Kram*

2006-01-13 @ 16:09:52
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Natalie: Hihihi! Ja, Stephen King kommer ALLTID att vara min favorit! Fast annars så har det faktiskt varit mycket svenska böcker på sistone... Ha det bäst! *Kram*

2006-01-13 @ 16:10:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0