Dagbok – Torsdagen den 26 januari 2006


 
 

Jobbade som vanligt i dag också. I dag serverade vi mexikansk köttgryta med pasta till. Kajsa i Ormkärrsskolan var sjuk i dag också. Kristina gick ner dit och jobbade i stället, och Nadja kom till oss och vikarierade. Inget speciellt hände på jobbet i dag.
 

Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy kom hem sen efter ett tag också. Han hade varit i skolan och pratat med sin lärare om att han ska sluta. Han ska dit i morgon igen och skriva ut sig och lämna in lite böcker och andra prylar.
 

Satt på eftermiddagen vid datorn och gjorde månadens tråkigaste uppgift: betalade räkningarna… Höll på med lite andra hushållsgöromål också. Jenny kom hem från skolan vid fyratiden. Och sen kom Johan vid halvfemtiden. Jag, Jimmy, Jenny och Johan åt middag vid femtiden. Vi åt: köttbullar plus pasta med rödlökskeso och massor med olika grönsaker. Satt och pratade en stund efter maten också.
 

Jimmy åkte iväg hem till Kristian i Hagsätra vid sextiden. Sen så kom de båda hit vid sjutiden. Och sen vid halvniotiden så åkte de iväg till Hagsätra igen! Jenny och Johan var mest på Jennys rum. Johan åkte sen hem vid halvtiotiden. Borzko kom hem från jobbet strax efter åtta. Sen middag, dusch och sen teve blev det för honom.
 

Och själv så satt jag större delen av kvällen i kökssoffan med datorn i knäet. Nyhetsläsning och bloggläsning förstås. Läste ut boken som jag har hållit på med i ett par dagar också: ”Vingklippt Ängel” av Berny Pålsson. Den var bra.
 

Fredag i morgon! Underbart! :-)
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0