Dagbok – Torsdagen den 5 januari 2006



Mobilen larmade klockan sju som vanligt. Dusch, iordninggörande, frukost. Jimmy är fortfarande på sitt LAN. Borzko åkte till jobbet klockan fyra. Jenny gick upp klockan nio. Efter att hon också var klar med sina morgonbestyr så satte vi igång med att städa. Jag har ju numera bestämt att vi ska vecko-städa på torsdagar här hemma. Så tråkigt att städa på helgerna och förstöra dem tycker jag. Nu har vi ju städat på förmiddagar i tre torsdagar, eftersom vi har varit lediga. Men hädanefter så blir det städning på torsdags-eftermiddagar efter jobb och skola. Borzko slipper att vara med, för han jobbar så himla mycket just nu.

Förra torsdagen så var ju Jenny i Linköping, så då städade bara Jimmy och jag. I dag så var ju Jimmy på LAN, så då blev det bara Jenny och jag. Rättvist värre! Vi gjorde det vanliga: dammsög, torkade golven, skurade toaletten och badrummet, bytte handdukar, tvättade. När vi sen var klara med allt så åkte vi in till stan med tunnelbanan.

Först så gick vi av vid Skanstull. Där promenerade vi till East Street Piercing. Jag hade tänkt köpa ny navelpiercing och näspiercing, men när vi kom dit så var det stängt på grund av sjukdom… Då promenerade vi in till stan. Köpte en Kaffe-Choko på 7-Eleven att ha på vägen som vanligt.

Sen så gick vi runt och strosade på stan och tittade på allt möjligt. Jenny köpte jeans och en ring. Jag köpte ett par svarta stövlar på REA på SkoPunkten för bara 99:- kronor. Vi hämtade även resekataloger från Ving, Always, Fritidsresor och Apollo. (Kanske ska beställa en resa till sommaren!) Vi hade tänkt att gå på Bio i dag också, men vi hittade ingen film som vi kände för i dag. Så det får bli någon annan dag istället. Skulle ätit middag i stan också, men där bestämde vi oss för att äta på hemmaplan istället.

Hemma igen i Farsta vid tretiden. Höll på med lite allt möjligt hemma en stund. Sen så gick vi till Centrum vid halvfemtiden. Där var vi och åt middag på Thai-restaurangen. Jag åt tigerräkor med vitlök, färska grönsaker, kokosmjölk och ris. Det var supergott!  Sen efter att vi hade ätit så gick vi runt lite i Centrum. Handlade bara varsin mascara. Hemma igen vid halvsjutiden. Borzko kom hem från jobbet ungefär samtidigt.

Satt med datorn sen i någon timme. Vid åttatiden sen så tittade jag, Jenny och Borzko på en nerladdad film. Det blev komedin: ”Wedding Crashers”. Den var väl sådär… Borzko gick och la sig tidigt, han ska jobba i morgon. Jenny och jag tittade på en film till, komedin:”Monster In Law”. Den var väl också sådär. Datorn sen fram till sängdags.

Och Jimmy är fortfarande på sitt LAN. Han kommer hem i morgon kväll. Saknar honom!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0