Fotografier från i går, 2006-01-05Jag var tydligen trött i går kväll när jag la in gårdagens dagbok... För jag glömde ju bort att lägga in fotografierna! Så här kommer fem stycken fotografier istället.

---------  

Det här är en mycket excentrisk man som går omkring på Stockholms gator. Han går alltid klädd i bara shorts och kängor, oavsett väder och temperatur. Man möter honom ofta när man är i stan. Och i minst tio år, säkert mer, har han gått omkring så.


De här kortet tog jag för jag tänkte ju givetvis på Mamselamsen när jag såg stövlarna! Ni som läser hennes Blogg förstår ju vad jag menar. De väldigt tjusiga guldstövlarna finns på Din Sko.


Och här är två kort på Jenny när vi är på den thailändska restaurangen "Take it Thai" här i Farsta Centrum. 

Kommentarer
Postat av: Mamselamsen

Oh... den mannen såg jag i närheten av Sergels torg när jag var uppe i november. Han dansade till en sån där "indianorkester"

Känns som jag absolut måste ta mig till närmaste "Din sko". Var de dyra?

2006-01-06 @ 10:53:47
URL: http://mamselamsen.blogspot.com
Postat av: Bim

Hihihi! Där ser man! Du har alltså sett honom, trots att du bara var på besök i Stockholm. Nu stod han också och dansade. Men till en ensam gatumusikant.

Jag skäms... Jag kollade aldrig priset... Det borde jag väl ha gjort! Men jag tyckte det var lite pinsamt att stå i affären och fotografera, så jag glömde bort det. Sorry!

2006-01-06 @ 11:04:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

Stövlarna kostar 480:- kronor.

2006-01-06 @ 16:37:26
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: finkan

Haha, han har man sett lite överallt under hur många år som helst. När Jennie o Johan var små såg vi honom mitt i vintern på OBS! i Fittjas parkering. De tyckte han var konstig som inte hade kläder på sig.

2006-09-24 @ 03:08:10
URL: http://finkans.blogg.se
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja, det är sant! Han måste ha gått omkring så i säkert tjugo år nu! ;-)

2006-09-24 @ 08:57:50
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0