Sammanfattning av Jullovet 2005-2006.

Sammanfattning av Jullovet 2005-2006.

Jaha... Då är det dags att sammanfatta Jullovet då... Oj, vad snabbt det gick! I arton dagar har jag varit ledig. Och det har varit så skönt! Man behöver verkligen jullovet efter den jobbiga höstterminen. Höstterminen är ju alltid mycket jobbigare än vårterminen. Men ändå så har det här faktiskt varit en riktigt bra hösttermin! Ungarna har väl inte varit allt för jobbiga... Jo, några få förstås... Men det finns ju alltid några såna. Och vi i personalen har haft det bra, inga konflikter och inte mycket sjukfrånvaro. Håller tummarna för att vårterminen blir lika bra, om inte ännu bättre!

Tycker i alla fall att jag har haft ett mycket skönt jullov och jag känner mig utvilad och redo inför vårterminen! Jag har som vanligt räknat dagarna! Det är 104 arbetsdagar fram till Sommarlovet! Och halva terminen har gått den 21 mars.

Jaha, vad har jullovet bestått av för min del då? Ja, det bästa på lovet är nog att jag har umgåtts så mycket med mina älskade ungar! Tycker det är så underbart att vi har så bra kontakt och att de faktiskt också gillar att umgås! För mig är det i och för sig nästan en självklarhet. Men jag hör av andra tonårsföräldrar att det faktiskt inte alltid är så tyvärr...

Min käre man har jag kanske inte umgåtts lika mycket med. Han har jobbat väldigt mycket under hela lovet. Men vi har ju ändå setts en hel del i alla fall! Släkten träffade vi under de tre juldagarna, och det är ju alltid lika roligt! Mamma och Pappa var även här på Nyårsafton och det var trevligt. Har även shoppat en dag med Mamma.

Ja, shoppat en del har jag ju gjort förstås! Kläder mest förstås! Mest med Jenny, men även som sagt var med Mamma och med Jimmy. Nya sängar till oss alla fyra köpte vi också! Mycket välbehövligt! Det har vi pratat om i flera år, så skönt att det äntligen blev av!

Motionen har det väl varit lite dåligt med... Har inte kommit i väg till Farsta-Hallen för att träna en endaste gång! Men promenader har det i alla fall blivit. Sju stycken promenader på arton dagar blev det. Kunde ju ha varit lite fler kanske... Ätit alldeles för mycket har jag gjort också! Har gått upp ett par kilo tyvärr... Men nu är det nytt år och ny termin! Ska sätta igång i morgon med att skärpa till mig!

Jag ska försöka med att promenera mycket, börja cykla mer till våren, gå till Farsta-Hallen för att styrketräna, simma och träna Body-Pump. Jag ska äta mindre och nyttigare. Bara äta onyttigt på helgerna. Jag vill gå ner till 56 kilo igen, som jag vägde för ett par månader sen. Jag får väl ta Aftonbladets Viktklubben till hjälp igen om det behövs. Jag gick ju ner från 66 till 53 för ett par år sen. Men 53 var nästan lite för lite för mig, så jag gick upp till 56 och det var lagom. Sen har jag väl pendlat där omkring, men nu är jag nog uppe på 60 skulle jag tro... Målet nu är att väga 56 till våren! Och även ha lite bättre kondition till dess.

Vad har jag annars gjort då? Ja, två böcker har det bara blivit lästa: "Kort Kjol" av Christina Wahldén och "Jenny S" av Denise Rudberg. Inte ett endaste broderikorsstygn har det blivit! Och inte heller ett endaste korsord! Ingen teve i stort sett heller. Högst ett par timmar på hela lovet. Fotograferat en hel del har jag däremot gjort. En hel del av dem finns ju i mitt fotoalbum på min sida på MSN Spaces.

Film däremot har det blivit mycket av. En film på bio: "King Kong" tillsammans med Jimmy. Och tio nerladdade filmer här hemma: "Sagan om Ringen", "Sagan om de Två Tornen", "Sagan om Konungens Återkomst", "40-year old virgin", "Saw 2", "Creep", "The Descent", "Wedding Crashers", "Monster in Law", "Constantine".

Annars så har det ju varit mycket datortid förstås. Mycket bloggande, ännu mer läsande av bloggar, mycket chattande på msn, en del Betapet-spelande, mycket annat allmänt surfande med datorn på Internet.

En hel del "pysslande" med hemmet också förstås. Både sånt som är tråkigt (städning...) och sånt som är roligt (ta bort julsakerna och göra vårfint!).

Har ju inte träffat och umgåtts så mycket med vänner i det verkliga livet precis... Men desto mer med mina vänner på Internet. Både såna som jag känner även i verkligheten och såna som jag aldrig har träffat.

Vill ju också passa på och tacka er alla som läser min blogg. I går var ni sextiotre stycken! Tycker att det är jättekul att ni är så många som vill läsa om mitt liv och titta på mina fotografier. Tycker ju själv att jag skriver ganska så tråkigt, alldeles för långt, och alldeles för detaljerat om oväsentliga saker. Och jag vet att det finns vissa som tycker att man är lite konstig som lämnar ut "hela sitt liv" på Internet. Men det kan jag ju helt klart säga, att det gör jag inte! Det finns mycket, mycket, mycket som jag inte skriver. Självklart är det ju så!

Vill också bara säga att jag är mycket glad för Jimmys skull att han klarade uppkörningen för sitt körkort på måndagen den 19 december! Jag är så stolt över honom! Och jag är också glad för Jennys skull som blev ihop med Oscar fredagen den 16 december. Han är en mycket trevlig kille! Jag hoppas att ni förresten också läser Jennys Blogg. Nu har hon börjat uppdatera lite oftare!

Nej, nu måste jag nog avrunda det här, innan det blir så långt så att inte en endaste en orkar läsa det. Fast jag skriver ju i och för sig just det här mest för mig själv. Kul att gå tillbaka och läsa det här sen längre fram. Ha det så bra allihopa.

Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Tack för ett mysigt lov :)

2006-01-08 @ 12:08:12
Postat av: Bim

*Ler* Tack det samma! Det är till stor del du som har gjort det mysigt! *Kram*

2006-01-08 @ 12:09:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Klart vi orkar läsa! Mysigt med lite sammanfattningar för både en själv och andra. *Kram*

2006-01-08 @ 17:12:16
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Tack Angela! Du är min mesta och bästa kommenterare! *Kram*

2006-01-08 @ 17:17:21
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0