Lördagen den 8 juli 2006

Mobilen ringde klockan sju i dag. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning och sen så åt jag frukost. Jimmy gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonrutiner. Borzko hade gått upp halvfem och åkt iväg för att jobba extra i dag. Jenny sov hemma hos Robin i natt och skulle sen åka och jobba på 7-Eleven mellan tio och tre.


 

Vid kvart i nio så stack Jimmy och jag iväg till badet. Han åkte inlines och jag cyklade. Åkte till Farstastrandsbadet. Var sen där i cirka två timmar mellan nio och elva. Vi solade, badade, lyssnade på musik och fikade. När vi åkte hem så stannade vi till i Centrum. Köpte varsin McFlurry på McDonalds och satt och åt den ute.



 



 

När vi kom hem så torkade vi av möblerna på uteplatsen och även själva uteplatsen. Borzko kom hem från jobbet vid tolvtiden. Nu är han ledig i femton dagar. Han duschade och gjorde sig i ordning. Jimmy och jag satte oss med våra datorer i skuggan på uteplatsen en stund.


 

Sen så gick Jimmy och jag en sväng till Centrum. Vi handlade lite matvaror på HemKöp, och sen så handlade vi frukt och bär på Torget. När vi kom hem så fixade Borzko och Jimmy i ordning alla fyra cyklarna. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt. Satt med datorn en stund på uteplatsen också.



 



 

Så småningom så började jag att förbereda middagen. I dag blev det grillad oxfilé, potatisklyftor, vitlökskroketter, rödlökskeso, vitlöksfraiche, basilikafraiche, sallad, tomater, paprika, fiberbaguetter, och vitlökssmör. Till dryck blev det öl, cider och fun light.



 



 

 




Jenny kom hem från jobbet vid halvfyra, och redan vid fyra så åt vi. Ingen av oss hade ätit lunch så det blev tidig middag. Satt sen i hela två timmar och åt, drack, pratade, och hade det trevligt. Det kom några regnstänk medans vi åt, men det var inte så mycket så vi klarade oss under parasollet.



 



 

Hjälptes åt att röja undan allt, och sen blev det efterrätt och fika vid halvsju. Vi åt brownies, vaniljvisp, jordgubbar, vaniljglass, hallon, och blåbär. Kaffe till förstås. Satt och åt och pratade till halvåttatiden. Sen röjde vi undan. Precis när vi gick in så kom det en riktig regnskur.



 



 

Sen så flyttade vi alla upp till vardagsrummet. Chips, ostbågar och dricka blev det då. Två dvd-filmer såg vi sen alla fyra tillsammans. Först såg vi: ”Den Vita Lejoninnan” efter en bok av Henning Mankell med bland annat Rolf Lassgård. Den var bra. Sen så såg vi komedin: ”The Dukes Of Hazzard” med bland annat Johnnie Knoxville. Den var rolig.



 



 

Vid halvtolvtiden så var den sista filmen slut. Då blev det sport på teve för Borzko. Och vi tre andra hamnade framför våra datorer resten av kvällen.



 


Kommentarer
Postat av: Angela

Jasså ni fick regnet på kvällen. Vi hade ju vårt på morgonen men å andra sidan det tar väl en stund även för regn att förflytta sig 50 mil ;-) Härliga bilder från dag och kväll! Blir det familjecykelturer nu efter alla cyjklar är fixade? Ha nu en attans trevlig söndag!

2006-07-09 @ 08:56:14
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, men det var inte mycket regn som kom. Det var fint sen på kvällen igen. Tack för berömmet om bilderna! Ja, några små få cykelturer med hela familjen kanske det blir. Vi skulle ha haft två veckor tillsammans hela familjen egentligen. Men sen blev det strul, så nu jobbar båda ungarna på Borzkos två enda semsesterveckor på sommaren. Så nu har vi några få "familjedagar" istället då vi ska göra saker tillsammans. I dag till exempel! :-) Hoppas du också har en trevlig söndag!

2006-07-09 @ 13:28:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Jag måste ju bara skriva att din dotter verkar så mysig. När man läser hennes sida så verkar hon så tacksam för allt. Och inte gnäller över att vara med familjen en dag. Jag antar att sonen är likadan. Du kan verkligen vara stolt över dina barn!
/kram Ahnna
p.s Mina barn är också tacksamma tycker jag*ler*.

2006-07-09 @ 15:12:25
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack för din kommentar! Jag blev jätteglad över den! Och det blev Jenny också! Jag är verkligen jättestolt över mina barn. Jag tycker verkligen att de är bra människor. Skönt att höra att dina barn verkar vara likadana. *Kram*

2006-07-09 @ 20:06:13
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0