Måndagen den 10 juli 2006

Mobilen alarmade klockan halvsju i dag. Gick upp en halvtimme tidigare för att inte krocka med Jenny i badrummet för hon skulle upp tidigt och jobba. Jag duschade och gjorde mig i ordning. Jennys klocka ringde klockan sju. Hon gick upp vid halvåttatiden. Vi åt frukost tillsammans och sen så duschade hon och gjorde sig i ordning. Borzko gick upp vid åttatiden.


 

I dag började Jenny på sitt sommarjobb. Hon ska jobba sex timmar om dagen i två veckor på Farsta Sjukhem. När hon skulle gå iväg till jobbet så satte det igång ett väldigt åskväder här och det forsade ner regn. Så jag körde henne till jobbet med bilen. Jimmy vaknade och gick upp vid niotiden.


 

Eftersom regnet fortsatte så beslöt jag mig för att göra lite nytta här hemma under dagen. Jimmy och Borzko stack iväg till gör-det-själv-hallen vid OKQ8 för att lufta Jimmys bromsar bland annat.


 

Jag satte igång med ett jobb som verkligen var välbehövligt. Jag rensade bland alla mina papper och i alla mina pärmar. Det var nog ungefär ett år sedan sist såg det ut som. Slängde massor med papper, sorterade det som blev kvar, så nu har jag verkligen ordning på allt. Det tog ganska så lång tid innan jag blev klar, men det var klart värt besväret.


 

Höll sen på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Varvade lite med stunder vid datorn också. Så småningom så förberedde jag middag också. Jimmy hade inget speciellt för sig så han åkte och hämtade Jenny på jobbet. Satt och pratade en stund när hon kom hem och hon berättade hur hon hade haft det. Och det kan ni förmodligen läsa om i hennes blogg.


 

Middag åt vi vid fyratiden. I dag hade jag gjort pastasallad. Fullkornspasta, rökt skinka, mager hårdost, och ärtor/majs/paprika/saltgurka-blandning hade jag i. Två sorters dressing gjorde jag på viktväktarcremefraiche: vitlök och basilika.


 

Efter middagen så satte jag mig på nedre balkongen med datorn. Jimmy satte sig också där med sin dator. Robin kom hem till Jenny. De bokade båtbiljetterna till Gotland om två veckor. Jag hjälpte dem med betalningen över Internet. De satt en stund också på balkongen och pratade.


 

Sen så satt Borzko, Jenny och Robin i vardagsrummet och slötittade på teve. Jag och Jimmy satt fortfarande på balkongen med våra datorer. Vid åttatiden sen så stack Jimmy iväg. Han skulle jobba ett nattpass på McDonalds mellan 21.00-07.00. Jag satt kvar på balkongen till niotiden.  


 

Vid niotiden så tittade jag, Borzko, Jenny och Robin på en DVD-film. Det blev den nya filmen: ”Poseidon”. Den var ganska så bra. När den var slut vid halvelvatiden så åkte Robin hem till sig. Jenny satte sig vid datorn på sitt rum. Borzko kollade på teve. Och jag gick tillbaka ut på balkongen och satte mig där i soffan med datorn. Läste lite i e-boken bland annat.



 


Kommentarer
Postat av: Angela

Det är inte helt fel med en regnig dag då och då för man får lite gjort ;-)

2006-07-11 @ 08:11:37
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, i och för sig. Jag hatar regniga dagar, men det var himla skönt att få ordning på alla papper och pärmar. Det behövdes verkligen. Så det var värt en innedag. :-)

2006-07-11 @ 09:06:15
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Halloj, det beror på vilken dag ni tänker promenera (helst tisdag för min del) Det vore väldigt trevligt!

2006-07-11 @ 23:18:17
Postat av: Bim

---> Snurran: Vi har inte bestämt någon dag. För mig passar det bäst på måndag eller tisdag.

2006-07-11 @ 23:32:16
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0