Måndagen den 31 juli 2006

Vid ettiden i natt så tittade jag och Jimmy på en dvd-film till. Det blev den svenska komedin: ”Pistvakt”. Den var slut vid halvtre. Sen så satt vi vid våra datorer en stund fram till tretiden. Och då så gav vi oss iväg med bilen mot Nynäshamn klockan tre.


 

(Båten kommer in bakom terminalen. Punktligt. Kolla klockan i nedre högre hörnet. Den står på 04.04.)



 



 

Vi skulle ju hämta Jenny och hennes pojkvän Robin när båten från Gotland skulle komma in klockan 04.05. Jimmy körde dit. Vi åkte ju alldeles för tidigt som vanligt, så vi fick vänta en halvtimme innan de kom. Deras kompisar tog direktbussen till Stockholm och vi körde hemåt. Jag körde hem.


 

(Fin soluppgång möttes vi av när vi körde hemåt.)



 



 

Hemma igen vid femtiden. Borzko hade gått upp vid halvfyra och åkt iväg för att jobba. Jag, Jimmy, Jenny och Robin gick och la oss för att sova vid femtiden. Det kändes konstigt att lägga sig vid den tiden.


 

(Jenny hade köpt med sig hem en liten present till mig. Gotländskt thé.) *Tack Jenny!*



 



 

Hade ställt mobilens alarm på klockan elva. Sex timmars sömn vill jag ju alltid ha. Gick upp elva, duschade, och gjorde mig i ordning. Jimmy hade ställt alarmet på klockan tolv, så då gick han upp. Vi åt frukost tillsammans då, sen så duschade han.


 

Sen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma under dagen. Varvade med stunder vid datorn också. Jimmy satt mest vid datorn. Jenny och Robin gick upp vid halvtvåtiden. De åt frukost och sen så satt de också lite vid Jennys dator.


 

Robin åkte hem vid tretiden. Jimmy och jag gick en sväng till Centrum vid halvfyratiden. Köpte skivor och fodral på Clas Olsson. Sen var vi på HemKöp och köpte lite matvaror. Sen hem igen och så hjälptes vi åt alla tre att fixa middagen.


 

Det blev fläskkarré i skivor grillade på el-grillen inomhus, potatisklyftor och vitlökskroketter, bearnaisesås och vitlöksviktväktarfraiche, och grönsaker. Vi åt vid femtiden.


 

Efter middagen så städade Jimmy lite på sitt rum och så satt han vid datorn. Jenny satt mest vid datorn. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt, och satt också en del vid min dator. Jimmy stack sen iväg till sin kompis Kristian i Hagsätra vid kvart över sju. Borzko kom hem från jobbet ungefär samtidigt. Han åt middag och sen så duschade han.


 

Tittade på en dvd-film sen vid niotiden. Det blev ”The Break Up” med Jennifer Aniston och Vince Vaughn. Sen så blev det datorn resten av kvällen. Borzko gick och la sig vid tiotiden, för han ska upp klockan fyra. Jimmy kom hem vid halvtolvtiden och gick sen och la sig vid tolvtiden, för han ska upp klockan sex. Jenny och jag satt vid våra datorer.


(Skönt att Jenny är hemma igen från Gotland. Det är så tyst och tomt och tråkigt när hon inte är hemma. Lite orolig har jag ju förstås också varit... )



Kommentarer
Postat av: isabelle

vad snällt att jenny köpt med sig en present (:

2006-08-01 @ 01:36:35
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Isabelle: Ja, hon är alltid gullig och gör så! Jag vet inte riktigt vem hon brås på! ;-)

2006-08-01 @ 07:10:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabelle

Hon brås säkert på dig ;)

2006-08-01 @ 10:58:02
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Isabelle: Kanske det, kanske! ;-)

2006-08-01 @ 18:06:04
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0