"Pistvakt"


 

---------  


 

Recension av filmen: ”Pistvakt”. (Genre: Komedi.)


 

---------  


 ”Efter en tragisk händelse i Svartlien så faller allt samman för störstebror Sven Erik, den oförlöste livsnjutaren Jan Erik och deras skyddslösa lillebror Olle. Men när allt ser som mörkast ut så inträffar ett underverk. Hoppet och framtidstron väcks till liv igen, och sagan ser ut att bära på en skimrande fortsättning.
Men utanför de vindpinade knutarna döljer sig ett fruktansvärt hot, som visar sig vara långt mer bestialiskt än någon kunnat ana.
Bröderna Sven Erik, Jan Erik och Olle ställs inför sin hittills största, och kanske sista, prövning. Mer avskurna från omvärlden och polisen Yngve än någonsin tidigare, blir det till en slutlig och våldsam kamp mellan människan och naturen.”
 

(Kopierat från moviebox.se.)


 

---------  


 

För bild och övrig information gå till direktlänk på moviebox.se.


 

---------  


 

Ja, vad ska man säga om den här… Jag tycker att den är ett totalt misslyckande. Jag tyckte att teveserien Pistvakt var jätterolig. Men åt den här filmen skrattade jag inte en enda gång. Den enda behållningen var en rolig dansscen som man redan hade sett i alla trailer, och så en jättesöt bebis som var med i filmen. Nej, jag rekommenderar den verkligen inte. ///Bim.


 

---------  


 

Betyg: 1 av 5.


 

---------  

 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Nu har jag köpt ett mycket snyggt tillbehör till min mobiltelefon, den blev som pånyttfödd! Det är en ny mobiltrend i världen, man klistrar sin egen flagga på telefonen. Jag köpte min på www.swedishplate.com Bra kvalitet, rekommenderas! Anna

2007-07-10 @ 22:36:11
URL: http://www.swedishplate.com
Postat av: Bim

---> Anna: Okej....

2007-07-10 @ 22:38:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0