"Robbie - En superstjärnas väg från botten till toppen" av Magnus Sundholm

 

---------  

 

Recension på boken: ”Robbie – En superstjärnas väg från botten till toppen” av Magnus Sundholm. (Genre: Biografi.)


 

---------  


 ”Som "Den fete längst bak" i Take That var han uträknad och hånad. Stämd på miljontals kronor, utblottad, deprimerad och drogberoende. Du kommer att dö om du inte söker hjälp, varnade vännen Elton John. I dag är Robbie Williams världens störste popstjärna och fri från drogerna. Inom loppet av bara tre timmar såldes alla 1,6 miljoner biljetter till hans världsturné 2006.

Magnus Sundholm, reporter på Aftonbladet, har skrivit den första biografin på svenska om Robbie Williams och ger en spännande bild av ett otroligt händelserikt liv - i glamour och misär.Här finns också de bästa bilderna från karriären och bakgrunden till många av succélåtarna.”  


(Kopierat från adlibris.com)

 

---------  


 

För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.com.


 

---------  


 

Jag tyckte inte boken var speciellt bra. Jag tyckte att den var lite ”torftigt” skriven. Och det kändes inte som om den hade så mycket att ge. Tror nog att Robbie Williams egen självbiografi i så fall skulle vara mer intressant att läsa. Jag vet inte om den finns på svenska eller om man i så fall måste läsa den på engelska. Men boken var tunn, stor stil, en del bilder, och jag läste ut den på några timmar. Så med tanke på priset (pocket) och tiden så tycker jag ändå att den kan vara värd att läsa. ///Bim.

 

---------  


 

Betyg: 2 av 5.


 

---------  


 

Kommentarer
Postat av: eviss

kul blogg du har!

2006-07-30 @ 16:24:09
URL: http://missevelina.blogg.se
Postat av: Bim

---> Eviss: Tack ska du ha! :-)

2006-07-30 @ 17:44:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: AnnaK

Läste oxå den här boken på semestern och jag irriterade mig lite på att den var så simpel.. dessutom var det fel i boken, på ett ställe hade de skrivit Gary Owen... lite tokigt.. man undrar om de menade Gary Barlow eller Mark Owen..
Kul att du oxå börjat recensera lite, kan nog få en hel del tips av dig du som läser så mycket. Om du kikat på min hemsida www.annakarlsson.se så ser du att jag även lägger in alla böcker jag läser där. Tror jag har från åren 2003-2006 eller nåt inlagt.

2006-07-30 @ 22:52:09
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> AnnaK: Jag har kikat lite grann på din hemsida. Men jag ska gå in där någon annan gång och läsa igenom alla dina boktips ordentligt.

2006-07-31 @ 00:17:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0