"The Break Up"


---------


Recension av filmen: "The Break Up". (Genre: Romantik/Komedi.)


---------


"Att bryta upp.


Brooke (Jennifer Aniston) och Gary (Vince Vaughn) avslutar ett förhållande, men bråkar om vem som ska flytta ur lägenheten.

Break Up börjar där de flesta romantiska komedier slutar, efter pojke-möter-flicka, blir kära, flyttar ihop för att leva lyckliga i alla sina dagar. Men ibland händer det ju som bekant att det inte blir så lyckligt och just så är det för Brooke och Gary när filmen börjar. Frågan är bara - vem ska flytta ut ur den mysiga bostaden som båda två tycker de har rätt till."

(Kopierat från bio.nu.)


---------


För bild och övrig information gå till direktlänk på bio.nu.


---------


Romantiska komedier är väl egentligen inte min favoritgenre. Men jag tycker ändå att de kan vara trevliga som lätt underhållning. Den här hade jag förväntat mig att den skulle vara bra, både av trailers, skriverierna och skådespelarna. Men jag blev nog ändock lite besviken på den. Den var varken speciellt romantisk eller komisk. Den var ganska så intetsägande och långtråkig. En film som man glömmer bort direkt efter att man har sett den. Kan väl ändå rekommenderas att ses hemma, dock ej som dyr biobiljett. ///Bim.


---------


Betyg: 2,5 av 5.


---------


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0