Tisdagen den 18 juli 2006

Mobilen larmade klockan halvsju i dag också. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Jenny gick upp vid halvåtta och genomgick liknande morgonbestyr. Vid kvart över åtta så gick hon och jag iväg. Jag gick med henne till jobbet på Farsta Sjukhem, och sen så promenerade jag min lilla morgonrunda på ganska så exakt en halvtimme.


 

Kom hem vid kvart i nio igen. Borzko hade vaknat vid åtta och sen gjort sina morgonrutiner. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma efter att jag kom hem, och sen fram till strax före tio. Borzko åkte iväg vid halvtio. Han skulle till Mekonomen, Biltema, och Rusta och handla lite grejer. Jag gick iväg strax före tio ner till Centrum.


 

Först var jag på Apoteket och hämtade ut minipiller. Sen så var jag i Apoteket Shop och köpte alvedon, batscreme, essexlotion, m.m. Efter det så var jag på Åhléns och köpte Date-parfym, mascara, tvättpåsar, handkräm, m.m. Sen gick jag till Bokia där jag köpte fyra stycken pocketböcker. Och slutligen så var jag på HemKöp och handlade lite matvaror.



 



 

Väl hemma igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt. Vid elvatiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Borzko kom hem igen vid elvatiden. Sen så gick han ner till källaren för att fixa lite där. Han skulle spänna fast takboxen längs en vägg, och även sätta upp grejer att hänga upp vinterdäcken till båda våra bilar på.


 

Vid strax före tolv så åkte Jimmy och jag hem till min Mamma och Pappa i Örby. Där hjälpte Jimmy sin Morfar med den nya kombinerade dvd:n / vhs:n som han hade köpt. Jimmy programmerade in kanalerna och lärde honom hur han ska se på film och spela in. Fikade med glass till, och satt och pratade en stund gjorde vi också.



Strax efter ett så körde Jimmy hem mig till Farsta. Sen så åkte han direkt till sitt jobb på McDonalds i Västberga för att jobba ett pass mellan två och tio. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt när jag kom hem.


 

Sen så satte jag mig på uteplatsen och läste. Läste ut boken som jag började på i går: ”Linas Kvällsbok” av Emma Hamberg. Solen kom fram, och det blev varmt, så jag solade en stund också. Jenny kom sen hem från jobbet vid strax efter tre.


 

Vid fyratiden så åt hon, jag, och Borzko middag. Sen efter middagen så tog Jenny och jag bilen och åkte iväg till JULA i Kungens Kurva, för Jenny hade sett ut ett tält där som hon skulle köpa och ha med sig till Gotland. Vi inhandlade det, och sen så åkte vi hem igen.


 

Jenny stack iväg igen efter en liten stund. Hon skulle till stan och träffa en kompis och gå och fika. Jag la mig i soffan på nedre balkongen. Började på en ny bok, och läste även ut den: ”Jag väljer livet” av Sabine Dardenne.


 

Vid åttatiden så gick jag in och upp i vardagsrummet. ”Allsång på Skansen” är Sommar med stort S för mig, så det missar jag inte gärna. Annars så tittar jag ju ingenting på teve för tillfället. Jo, filmer på dvd, men inte på några teveprogram. Jag vill hellre utnyttja dessa underbara sommarkvällar. Slötitta på teve, det kan jag göra i höst.


 

Så efter Allsången var slut så gick jag återigen ner och ut på balkongen. Satt sen i soffan där med datorn i knäet och njöt av kvällen. Lite kyligt var det, så jag fick dra igen inglasningen efter ett tag, men ändå mysigt att sitta så där nästan ute ändå. Borzko satt kvar uppe framför teven.


 

Jenny kom hem från stan vid halvtiotiden. Sen så satt hon vid datorn. Jag flyttade in från balkongen så småningom, och in till kökssoffan istället. Började sen läsa ännu en bok: ”Hon och Han – Sambo i Sumpan” av Annika Sundbaum-Melin och Henrik Kolbjer.


 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvelvatiden. Han hade två kompisar med sig, Kristian och Robin.B. Jimmy bytte bara om från arbetskläder och de var här en kort stund, och sen så åkte alla tre iväg igen. De skulle till Hagsätra.


 

Resten av kvällen satt Borzko framför teven. Jenny varvade datorsittande med bokläsande. Och jag gjorde precis som Jenny.


 

Glöm inte bort att läsa Jennys Blogg.



 


Kommentarer
Postat av: AnnaK

Jag var och hämtade mitt bokpaket igår och det innehöll oxå Robbie boken samt Fredrik Strages bok :-). Ska läsa dem under veckan i Turkiet.

2006-07-18 @ 23:47:06
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Ja, visst är det härligt med böcker och att läsa! Tror faktiskt aldrig jag har läst så många böcker som under det här sommarlovet hittills. När åker ni till Turkiet förresten? Kommer du att blogga där också?

2006-07-19 @ 07:52:11
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Nathalie

hur sätter man på sin cykel dator på cykeln ?

2006-07-19 @ 12:04:35
URL: http://nattisen.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Nathalie: Om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag faktiskt inte riktigt! ;-) Min snälla man och min snälla son fixade det till mig. Men det står nog i bruksanvisningen som följer med. Man sätter i alla fall fast en liten grej på en av ekrarna som indikerar när hjulet snurrar. Och så ställer man in diametern på hjulet. Be någon snäll, teknisk person hjälpa dig! :-)

2006-07-19 @ 12:08:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: AnnaK

Hej Bim, tack för länkarna. Vi har varit i Side 3ggr och nu är det första gången vi åker till Marmaris. Vi åker fredag kl 07.00.
Jag kommer(om det funkar)att skicka bilder och text till http://massablaj.blogg.se samt text till min vanliga blogg massablaj.blogspot.com. Givetvis kommer jag lägga in massa bilder när jag kommer hem. Hoppas att jag inte gör av med lika mycket pengar som er *S*. Förra året i Side vet jag inte hur mycket jag gjorde slut på under 2v men året innan när vi var 1v brände jag bara ca 1500kr... fast då handlade jag inte några kläder utan det var dryck och mat.

2006-07-19 @ 21:26:32
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> AnnaK: Okej. Då vet jag. Jag tycker nog att Side var finare strand och lite mysigare. Men Marmaris var lite större och större utbud på shoppingen. Båda ställena har sin charm. Jag ser fram emot att se bilder och höra vad ni gör där. Antingen under tiden ni är där, eller efterår. Hoppas att ni får en underbar vecka. :-)

2006-07-19 @ 21:33:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

varför har din son igen blogg:)?

2006-07-19 @ 22:00:32
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, du. Jag har faktiskt ingen aning varför han inte har någon. Han är väl inte så intresserad av att skriva förmodligen. Han har PA och tycker väl att det räcker med det.

2006-07-19 @ 22:03:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0