Tisdagen den 25 juli 2006

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jimmy och Borzko hade gått upp redan klockan fem. Borzko skulle jobba. Jimmy var ledig från sitt jobb i dag, och åkte med Borzko i lastbilen. Jenny är ju på Gotland. Jag gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Lite nyhetsläsning i datorn blev det också.


 

Vid niotiden sen så gav jag mig iväg. Det blev till Farstastrandsbadet som vanligt. I dag tog jag för en gångs skull bilen, för jag ville ha en solstol med mig. Var där i cirka tre timmar, och de blev de vanliga sysslorna: solade, badade, läste bok, löste korsord, lyssnade på musik, fikade. När jag kom hem så åt jag lite lätt lunch.


 

Sen så gick jag till Centrum. Gick runt och tittade på lite allt möjligt först. Sen så gick jag till HemKöp och handlade lite matvaror. Och sen till torget där jag handlade dagens frukt och bär: hallon, jordgubbar, bigarråer och vindruvor.



 



 

Väl hemma igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma som vanligt. Bland annat så gjorde jag månadens tråkigaste: betalade räkningarna. Och så gjorde jag något roligare: beställde böcker från CDON.COM. Jag skulle ju inte köpa fler böcker… Men, men, nu blev det hela 14 stycken böcker för sammanlagt knappt 1.400:- Det var blandat: inbundna, häftade, pocket, ordinariepris, rea. Men ett snittpris på knappt 100:- per bok är ju bra.


 

Middag åt jag i min ensamhet vid fyratiden. Tycker det är rätt mysigt att äta själv någon gång ibland. Då läser jag medan jag äter. Antingen i en bok, eller i min bärbara dator. Sen så blev det slappande i soffan på nedre balkongen. Varvade bloggläsning och nyhetsläsning i datorn med pocketboken: ”Mazettis nya blandning” av Katarina Mazetti, som jag också läste ut.


 

Klockan åtta så gick jag in och upp i vardagsrummet. Jag missar ju aldrig ”Allsång på Skansen” om jag är hemma. Två bra artister var ju med i kväll också: Orup och Eric Gadd.



 







 

Vid kvart i nio så kom Borzko och Jimmy hem. De åt middag och sen så duschade de. Vid tiotiden så satte vi igång en dvd-film. Det blev en ännu en Wallander-film: ”Afrikanen”. Den var, precis som de flesta Wallander-filmer, bra. Efter det så blev det datorn resten av kvällen.


 

---------  


 

De här ljuslyktorna köpte jag i söndags på Åhléns. Sen har vi ställt dem i marschallhållarna. Det ser riktigt fint ut när vi tänder värmeljus i dem på kvällen.



 







 

---------  


 

Och glöm inte bort att Jenny mobilbloggar från Norderstrands Camping precis utanför Visby på Gotland. Två uppdateringar i går gjorde hon, och tre uppdateringar i dag hittills.


 

---------  



Kommentarer
Postat av: Angela

Vi har också legat på den campingen. Det är så nära Visby så man nästan kan ana historiens vingslag ;-)

2006-07-26 @ 17:52:18
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Jaha! Då vet du precis hur det ser ut där då. Jenny sa att det var väldigt nära Visby. Jag har varit på Gotland en gång, men det var mycket länge sedan. Jag tältade där en midsommar när jag var cirka 18 år. Då var vi på Tofta.

2006-07-26 @ 17:53:59
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Junitjej

Jag gillar också Wallander-filmerna! År trött idag. Var ute igår kväll. Man är inte ung längre.

2006-07-30 @ 12:28:56
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Ja, Wallander-filmerna är jättebra. Beck-filmerna likaså. Längesen jag var ute... Borde nog ta och gå ut nån gång! ;-)

2006-07-30 @ 14:55:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0