Torsdagen den 27 juli 2006

Mobilen larmade klockan sju i dag också. Jenny är ju fortfarande på Gotland. Borzko hade gått upp klockan fyra för att åka och jobba. Jimmy hade gått upp klockan sex för att åka och jobba. Jag gick upp klockan sju, duschade, gjorde mig i ordning, åt frukost: gröt och fika. Satt vid datorn en liten stund och läste Aftonbladet och Expressen. Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma också.


 

Vid kvart över nio så tog jag bilen och åkte iväg. Åkte till Hudmottagningen i Björkhagens Läkarhus. Hade fått remiss till en hudspecialist av min husläkare. Jag skulle kolla upp en hel del grejer på kroppen. Han kollade allt, ingenting var någonting farligt. Men jag hade ett par saker som han ville kolla upp igen, och kanske skära bort, fast inte nu mitt i sommaren. Jag fick en tid i början på november till honom igen.


 

Kom hem vid halvelvatiden igen. Packade ner badgrejer och lite lätt lunch och sen så gav jag mig i väg bort till Farstastrandsbadet. Jag tog bilen i dag för jag ville ha min solstol med. Sen så var jag där i lite drygt två timmar. Samma sysselsättning som alltid: solade, badade, läste, löste korsord, lyssnade på musik, fikade, åt lite lätt lunch, tittade på folk, och bara njöt för fullt av solen och värmen.


 

(Farstastrandsbadet.)  

Vid ettiden så åkte jag hemåt igen. Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma igen. Sen så gick jag en sväng till Centrum. Först var jag på Clas Olsson och köpte lite smågrejer. Sen var jag på HemKöp och köpte lite matvaror. Och slutligen så var jag på Torget och köpte dagens frukt och bär.


 

(Musik i Centrum i dag.)  

(Torgförsäljningen.)  

(Bigarråer, vindruvor, hallon.)  

Väl hemma igen så höll jag återigen och fixade med lite allt möjligt. Sen så la jag mig i soffan på nedre balkongen och läste i min mycket bra kriminalroman: ”Män som hatar kvinnor” av Stieg Larsson. Samtidigt med läsningen så höll jag på och brände några filmer i datorn.


 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvsextiden i dag. Då åt han och jag middag tillsammans. Sen efter middagen så blev det soffan på nedre balkongen igen. Varvade läsning i boken med allt möjligt i datorn. Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Middag och dusch blev det för honom då förstås.


 

Sen vid niotiden så tittade vi på en dvd-film: ”Firewall” med Harrison Ford. Den var spännande och bra. Efter filmen så slötittade vi lite på teve samtidigt som jag satt med datorn. Borzko la sig redan vid tiotiden, för han ska upp klockan fyra. Jimmy gick och la sig vid halvtolvtiden, för han ska upp vid halvsextiden. För mig blev det kökssoffan resten av kvällen, och till sällskap datorn och boken.


 

---------  


 

Och som vanligt så vill jag påminna er om att titta in i Jennys Blogg. Hon mobilbloggar ju från Gotland. Två foton i måndags, tre i tisdags, två i går, och hittills två i dag, har hon bloggat.


 

---------  Kommentarer
Postat av: Angela

Jag undrar just om det var Indianmusik som spelades (tycker mig känna igen bandet)? I så fall tror jag att jag sett dem uppträda. Jag köpte två CD av deras musik och älskar dem bägge med vördnad.

2006-07-28 @ 01:25:54
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det var Indianmusik. Och jag tror att det var delar av det bandet som du menade. De bandet brukar alltid stå vid T-Centralen / Åhléns / Plattan. Och de brukar vara en fem, sex stycken. De har stått där i många, många år. Jag vet att jag också har köpt en skiva med dem när barnen var små. Ungarna älskade att se dem. Jag har en videofilm när Jenny står och dansar i barnvagen när vi lyssnar på dem! Och det är ju några år sen hon åkte barnvagn! I Farsta i går var det bara två killar, vet inte om det var delar av det bandet, eller om det var två andra. Men jag tror att det var delar av det stora bandet. Första gången som jag ser dem någon annanstans än mitt inne i City i alla fall. *Kram*

2006-07-28 @ 09:03:59
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: AnnaK

Tjena Bim. Tack för alla kommentarer. Vi bodde ganska långt bort från marinan, tog kanske 5min med bil. Där vi bodde var stranden ganska smal och hade hur mycket solstolar som helst. Kändes inte alls kul att ligga där. Jag shoppade ingenting alls, jag har rätt mycket nya kläder så det var inte aktuellt att köpa några märkeskopior. Dock handlade jag en väska på taxfreen på flygplatsen, men den var ju äkta och lite dyrare. Nicke däremot handlade gameboyspel och plånbok. Nästa gång vi åker till Turkiet blir det nog Side skulle jag tro.. även om Icmeler var mindre och mysigt så var det ändå inte sån strand jag vill ha. Nu ser jag fram emot Tunisien här om dryga månaden, hoppas det är bättre där. Stranden är i alla fall paradislik på bilderna :-)

2006-07-28 @ 19:40:58
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> AnnaK: Hej! Kul att du skrev och berättade! Jaså! Så du ska till Tunisien om en månad!? Inte dåligt! ;-)

2006-07-28 @ 21:14:55
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0