Nu är jag som vanligt ute på en morgonpromenad. Kunde inte låta ...

DSC00018
Nu är jag som vanligt ute på en morgonpromenad. Kunde inte låta bli att fota dessa fina liljekonvaljer. Soligt och fint här i dag, men ganska blåsigt med kall vind. Men det kanske blir varmare framåt dagen. Ha en trevlig dag allihopa.

Kommentarer
Postat av: Anna Karlsson

Önskar att jag oxå kunde mobilblogga. Dessvärre har jag Djuice och inte ens jag och supporten tillsammans kunde få e-mailen i mobilen att funka *suck*. Så i sommar när jag är på semester och får blogabstinens får jag helt enkelt leta upp ett internetcafé. Ha en fortsatt trevlig söndag!

2006-06-04 @ 13:02:34
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Hej Anna. Tråkigt att du inte kan mobilblogga. Det är ju en himla kul grej faktiskt. Jag har Comviq Kompis Abonnemang och det är jag jättenöjd med. Och min nya mobil Sony Ericsson Walkman W810i är jag också jättenöjd med. Ha en fortsatt trevlig söndag du också.

2006-06-04 @ 13:33:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anna Karlsson

Hej Bim, såg dina meddelanden hos mig. Tack för gratulationen. Sen en undran, du skrev att du skickar ett MMS. Men anger du inte din bloggadress då? Jag har ju dock blogger så där skulle man skicka ett meddelande till en "mail"adress, hade varit smartare om man ex tilldelades ett specifikt telnr man kunde mms:a till och så publiceras bloggen.

2006-06-04 @ 19:46:27
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Anna Karlsson: Jag skickar bara ett MMS till ett specifikt nummer (72155) och sen börjar jag MMS:et med ordet: "Blogg". Efter det så skriver jag text och bifogar bild. Så fungerar det i min blogg. Det kostar ingenting heller. Jo, själva skickandet av MMS:et förstås, men ingenting för publiceringen. Finns det inte liknande i din blogg då?

2006-06-04 @ 20:11:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ett tillägg: Jag har ju självklart bundit mitt mobilnummer till min blogg. Så jag kan ju inte mobilblogga från någon annans telefon.

2006-06-04 @ 20:12:50
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0