Onsdagen den 21 juni 2006


 

I dag ringde mobilen en timme tidigare än vanligt, redan klockan sex, för jag hade tid hos frissan klockan åtta. Gick upp sex, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Hann med lite nyheter också, läste Aftonbladet och Expressen på Internet. Sen vid kvart i åtta så åkte jag iväg till min frissa, Lotta, i Ormkärr i Hagsätra.

Sen så satt jag där i cirka tre timmar. Jag gjorde det som jag alltid gör: helblekte håret, klippte det jättekort, färgade ögonfransar och ögonbryn och noppade ögonbryn. Det gick på 700:- kronor. Pratade en stund med Lotta sen, som det alltid är lika kul att träffa, och sen så åkte jag hem.

När jag kom hem vid halvtolvtiden så hade Jenny vaknat och gått upp. Och Jimmy hade kommit hem från sitt LAN. Vi åt lite lunch tillsammans och pratade en stund. Sedan satte vi igång med vår veckostädning. Vi brukar städa på torsdagar, men det passade bättre för oss alla att göra det i dag i stället.

Det blev det vanliga: dammsugning av lägenheten och båda balkongerna, torkning av golv i lägenheten, städande av toaletten och badrummet, dammande av lägenhet och båda balkongerna, avtorkande av bord och stolar på uteplatsen, putsning av speglar och glasytor, byte och tvätt av handdukar, m.m.

När allt var klart så stack både Jenny och Jimmy iväg. Jenny tog tunnelbanan till Medborgarplatsen för att gå hem till sin pojkvän Robin som bor där. Jimmy tog bilen till Hagsätra för att möta upp med sina kompisar Kristian och Jimi.

Jag höll på och fixade med allt möjligt och omöjligt hushållsarbete här hemma. Sen när jag var klar så satte jag mig i soffan på den nedre balkongen tillsammans med datorn. Tyvärr ingen sol i dag. Molnigt, men ändå ganska så varmt med cirka tjugo grader på dagen.

Vid femtiden så tog jag bilen ner till Centrum. Var sen på Hemköp och handlade. Köpte en hel del tunga saker, mjölk, yoghurt, juice och så, det var därför jag tog bilen. När jag kom hem så åt jag en liten lätt middag i min ensamhet.

Sen så blev det soffan på min nedre balkong igen. Men nu så började jag läsa en ny bok istället. Det blev Camilla Läckbergs fjärde bok: ”Olycksfågeln”. Men jag hann inte så långt för sen så ringde Jenny och var på väg hem och då gick jag och mötte upp med henne i Centrum.

Hon köpte några smågrejer. Jag handlade ingenting. Jimmy ringde och var på väg hem, så han kom och mötte upp med oss i Centrum. Vi gick alla tre sen till Konsum och handlade lite ätbart till kvällen. Jag köpte snabbsaltad gurka och bigarråer.

Regnade på eftermiddagen och kvällen…

Borzko kom hem från jobbet vid strax före åtta. Han åt middag och duschade. Sen så höll han på med min cykel och försökte att få ordning på bromsarna. Det verkar som om det kanske lyckades, men det regnade så mycket ute så ingen ville cykla någon längre provtur. Jag kanske tar en cykeltur i morgon och provar.

Resten av kvällen var lugn. Borzko tittade på lite fotboll på teve en stund, men sen gick han och la sig tidigt för han ska upp tidigt i morgon. Jimmy och Jenny satt i sina rum framför sina datorer. Och jag satt i kökssoffan och varvade datorn med boken.

Jimmy och Jenny 2006-06-21.




 

Kommentarer
Postat av: Angela

Bägge barnen är så fina - precis som deras mor!

2006-06-21 @ 23:40:58
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Tack Angela! Du är alltid lika snäll! *Kram* :-)

2006-06-22 @ 07:22:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Hej!
Man vill ju gärna se din nya frisyr. Låter så snyggt!
/Ahnna
p.s GLAD MIDSOMMAR!

2006-06-22 @ 16:06:13
URL: http://draken.bloggtopp.com/
Postat av: Bim

---> Ahnna: Hej! Okej! Jag lägger kanske in ett fotografi i dagens dagbok! Du får kolla och se efter! Och ha en riktigt trevlig midsommar du också!

2006-06-22 @ 16:11:23
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0