Söndagen den 18 juni 2006



Mobilen larmade klockan sju i morse också. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Hade tänkt mig en morgonpromenad innan det var dags för stranden, men i dag kände jag ovanligt nog inte för någon promenad. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma ett tag istället.

(Dagens outfit.)





Borzko gick upp vid åttatiden. Han gjorde sina morgonbestyr, och sen så gick han iväg till Farstahallen för att träna när de öppnade klockan halvtio. Jenny sov lite längre. Jimmy var fortfarande på Kristians landställe.

(Hökarängsbadet vid sjön Drevviken.)





Vid halvtiotiden så stack jag iväg till stranden. I dag blev det Hökarängsbadet. Låg och solade, läste, löste korsord, lyssnade på musik. Vid elvatiden så kom Jenny dit på min cykel. Vi låg och pratade och solade. Badade också tre gånger i dag. Det stod att det var 21 grader i vattnet, som är sjön Drevviken.

(Jenny ligger och läser och solar.)





Vid halvtvåtiden så drog vi oss hemåt. Vi stack iväg till Centrum en sväng då. Var på Hemköp och köpte lite ingredienser till kvällens middag. När vi kom hem igen så satte jag mig på vår uteplats i skuggan från parasollet och läste i min bok.

(Mina sommarfötter och mina sommarhänder.)

   


Gick så småningom in och fixade middag till oss. I dag blev det hemmagjord pastasallad. I den var det: fullkornspasta, rökt skinka, ost, fryst ärter/majs/paprika/saltgurka-blandning. Gjorde två olika dressingar till: basilika och vitlök. Åt middag vid halvfemtiden, och väldigt gott var det.

(Min hemgjorda pastasallad.)





Efter middagen så satte jag mig i soffan på nedre balkongen och fortsatte med att läsa min bok och läste så småningom ut den också. Det var ”Allt kan hända – 14 mörka berättelser” en novellsamling av Stephen King, som jag läste. Sen så blev det datorn i knäet istället.

Borzko tittade på fotboll på teve större delen av eftermiddagen och kvällen.

Jimmy kom hem från Kristians landställe vid halvsextiden. Han packade bara om sina grejer och hämtade sin dator och sen så stack han iväg direkt igen. Nu skulle han hem till Kristian i Hagsätra och LAN:a där med Kristian, Jimi och Mathias.

Vid halvniotiden så gick Jenny iväg till Centrum för att möta Robin som kom med tunnelbanan. Han skulle även sova kvar här. De köpte med sig en glass till mig också, för jag var så sugen på det. Vid niotiden så lämnade jag balkongen och flyttade in i kökssoffan istället. Sen så blev det datorn resten av kvällen.

Och glöm inte bort Jennys Blogg!




Kommentarer
Postat av: Angela

Mums - nu blev jag hungrig när jag såg din goda pastasallad!

2006-06-18 @ 23:32:48
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Ja, vi har lika mycket kvar! Så kom och ät du! ;-)

2006-06-18 @ 23:37:26
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

OK, jag tackar för inbjudan och tittar väl in vid lunch då ;-)

2006-06-19 @ 07:14:47
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela. Okej! Jag skickar mitt privata jetplan och hämtar dig vid tolvtiden! ;-) ;-) ;-)

2006-06-19 @ 10:02:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: KulleN

Vi måste äta pastasallad någon gång när jag är hemma också :D:D

2006-06-19 @ 11:53:54
Postat av: Bim

---> KulleN: Självklart! Det är bara att säga till! Så fixar jag det! Du vet att jag gör allt för dig! ;-)

2006-06-19 @ 13:23:02
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0