Tisdagen den 20 juni 2006



Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och åt frukost. Ingen var hemma. Borzko gick upp fyra i morse och åkte till jobbet. Jimmy är fortfarande på LAN hos Kristian. Jenny sov hemma hos Robin.

(Dagens outfit.) (Kjol, linne, väst.)





Vid halvniotiden så gick jag iväg. Promenerade längs tunnelbanelinjen in mot stan. Hade bestämt träff där med min Mamma klockan elva. Underbart varmt och strålande sol under promenaden. Efter ganska så exakt två timmar så var jag vid Åhléns vid T-Centralen.

Stegräknaren efter promenaden in till stan:
14.384 steg
12.22 kilometer
435 förbrukade kalorier
2.01.09 effektiv gångtid

Gick runt lite och väntade in Mamma. Klockan elva så träffades vi utanför Åhléns. Sen så gick vi runt för att leta efter kläder och skor till henne. Vid tolvtiden så gick vi och fikade. Jag tog en caffe latte och en ost-och-skink-fralla. Sen så fortsatte vi shoppandet.

Vid halvettiden så kom Jenny och gjorde sällskap med oss. Vi fortsatte sen shoppandet. När Mamma var nöjde med det hon hade fått tag i och började bli trött, så gick vi och käkade en sen lunch / tidig middag. Åhléns restaurang blev det som vi gick och åt på. Jag åt en cous-cous-sallad med massor med tillbehör.

(Mamma och Jenny på Åhléns Restaurang.)





Satt och åt, fikade och pratade en bra stund. Sen så åkte vi hemåt. När Jenny och jag kom till Farsta så fortsatte vi shoppandet lite. Och när vi var klara så gick vi hemåt.

Stegräknaren från att jag kom in till stan och till dess jag var hemma:
8.266 steg
7.02 kilometer
250 förbrukade kalorier
1.39.19 effektiv gångtid

Stegräknaren sammanlagt i dag:
22.650 steg
19.24 kilometer
685 förbrukade kalorier
3.40.28 effektiv gångtid

(Jag köpte återigen fyra stycken pocketböcker. Jag valde de två till vänster och Jenny valde de två till höger.)





(Köpte också en svart pås-väska.)





Lite andra smågrejer köpte jag också: mascara, nagellack, hudkräm, bigarråer.

I dag blev det återlämnande av Rolling Stones-biljetterna också. Konserten skulle ju ha varit på Ullevi den 10 juni, men är ju framskjuten till obestämt datum, om den överhuvudtaget blir av. Så Jimmy och jag beslöt oss för att lämna tillbaka dem, även om den kanske blir av i framtiden. Det är ju ändå 1.880:- kronor som det rör sig om, som man ligger ute med. Finns väl alltid möjlighet att i så fall köpa biljett igen om det blir någon konsert.

Väl hemma så blev det lite fixande med allt möjligt här hemma. Och sen när jag var klar så la jag mig i soffan på nedre balkongen och fortsatte att läsa i boken som jag började på i går.  Låg där till sjutiden, sen blev det lite för svalt att ligga ute. Flyttade då in till kökssoffan och fortsatte att läsa, och läste också ut: ”Stenhuggaren” av Camilla Läckberg. Den var ännu bättre än hennes tidigare två böcker. Ska börja på hennes fjärde bok snart.

Vid åttatiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt middag och duschade. Han hann även titta lite på bromsarna på min cykel. Men han hann inte få ordning på den innan klockan blev nio. För då blev det förstås vardagsrumssoffan för honom och matchen Sverige – England på teve. Jenny satt också och tittade. Jag satt också där för sällskaps skull, men jag hade min dator i knäet istället för att se på matchen. Nyhetsläsning, bloggläsning, och även lite ”nätpratande” med en av mina favoritvänner på Internet: Angela, som inte heller tittade på fotbollen. *Tänk att det faktiskt finns fler än jag!*


Kommentarer
Postat av: steffanie

Efter att du träffat Camilla Läckberg i egen hög person masade jag mig iväg och köpte hennes två första böcker, som jag precis läst ut. Roligt att Stenhuggaren är ännu bättre! Måste köpa den idag! Det är så hääärligt när man hittr en författare man verkligen gillar och så känns det med Camilla Läckberg!

2006-06-21 @ 08:46:13
URL: http://www.steffanie.net
Postat av: Ahnna

Hej!
kan medela att du blir inte besviken på bok nummer fyra. Läckberg är kanon och håller stilen. Jag är lite svartis på dig som möt denna underbara författare.
/ahnna
p.s har börjart blogga lite inte riktigt nöjd än men det tar sig

2006-06-21 @ 09:28:24
URL: http://draken.bloggtopp.com/
Postat av: Bim

---> Steffanie: Ja, jag håller verkligen med dig! Jag gillar verkligen hennes böcker! Stenhuggaren är bäst hittills, Isprinsessan tvåa och Predikanten trea. Jag ska snart börja på Olycksfågeln. Ännu roligare är det ju när man följer hennes liv på bloggen! Och efter att jag träffade henne! Ser redan fram emot hennes femte bok! Men den finns tydligen bara i hennes tankar nu, den ska i alla fall heta Tyskungen.

2006-06-21 @ 15:10:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Okej! Jag ser fram emot att börja på Olycksfågeln! Jag ska nog göra det i dag. Och det var verkligen trevligt att träffa henne! Hon var jättegullig och trevlig! Jag ska kolla in din blogg nu!

2006-06-21 @ 15:11:49
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0