Dagbok – Söndagen den 19 mars 2006

 



Mobilen ringde halvåtta i morse. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning och åt frukost. Borzko gick upp vid halvniotiden och genomgick ungefär samma procedurer. Han stack sen iväg till Farstahallen för att träna när de öppnade klockan halvtio. Själv så hade jag tänkt mig en promenad in till stan för att möta upp med Jenny där sen. Men när det var dags att ge mig iväg så var det helt plötsligt snöstorm utanför fönstret… Fast den var väldigt tillfällig, efter en stund så var det sol igen…


(Vet inte om det syns på bilden, men snön vräkte ner här klockan tio i morse…)






Jimmy och Jenny gick båda upp klockan tio. Jimmy gjorde sig i ordning för att så småningom åka iväg för att jobba på McDonalds i dag mellan 12.00 – 20.30. Jenny gjorde sig också i ordning för en shoppingdag med mig i stan.


(Jag står och njuter av solen på perrongen i Farsta…)






Vi åkte i väg strax efter elva. Gick av vid Skanstull och så promenerade vi därifrån in till Hötorget. Soligt och fint, men ganska så blåsigt med kall vind. Sen så blev det shoppingrunda i City. Jenny köpte ganska så mycket kläder. Hon hade ju fått en hel del pengar när hon fyllde år. Vad hon köpte kan läsas om och ses i hennes Blogg.


(Jenny i rulltrappan…)






Själv så köpte jag inte så mycket i dag. Ett gäng med strumpor blev det, och så ett par jeansshorts. Typ cityshorts, blå jeanstyg, slutar ovanför knäet, från Gina Tricot, för 300:- kronor. (Jenny köpte likadana) Jag köper mer kläder sen när våren har kommit på riktigt… Det är roligare då! När man kan använda dem!


(Jeansshortsen…)






Lite lätt lunch på stan blev det också. En caffe latte och en jucie och varsin ost- och skinkfralla i PK-huset blev det. Kollade runt mycket i alla affärer, och sen så blev det hemfärd vid halvfyratiden.


Kom hem vid fyratiden. Borzko var hemma då. Han hade först tränat, sen hade han fixat lite med inglasningsdörrarna på vår nedre balkong som har kärvat lite, och sen så hade han varit och handlat på Willys. Sen så åt vi tre middag vid femtiden. Det blev lite blandat och lite rester och lite annat från kyl, frys och skafferi i dag.


Vid sextiden sen så blev det allmänt slappande för oss alla tre. Borzko satt i vardagsrummet och tittade på sport på teve. Jenny satt i sitt rum vid datorn. Jag satt i kökssoffan med min dator i knäet. Sen vid åttatiden så flyttade jag in i Jennys rum med datorn och så kollade vi lite på teve. Vi tittade på: ”Melodifestivalen 2006 – dagen efter”, ”Parlamentet”, och ”Big Brother Live”. Jimmy kom hem från jobbet vid niotiden.


Måndag i morgon igen…

 

Kommentarer
Postat av: Angela

Phew! Söndag hos er oxå ;-)

2006-03-19 @ 22:04:05
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Mmm... Tyvärr så är det ju måndag i morgon igen... :-(

2006-03-19 @ 22:06:27
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Håller med dig fast i dag har jag varit ledig och helt struntat i jobbet. Inte en själ har ringt heller i dag, fast några igår.

2006-03-20 @ 18:10:27
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Men det var du väl värd! Att vara ledig i dag alltså! Eftersom du jobbade hela dagen i lördags! Hoppas att du hade en toppendag!

2006-03-20 @ 18:12:52
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0