Dagbok – Fredagen den 5 maj 2006


 

Jobbade förstås precis som vanligt i dag också. Vi serverade kycklingnuggets, kokt ris och currysås i dag. I dag var det en väldigt hektisk dag, men allt flöt ändå på rätt så okej, och arbetsdagen tog till sist slut… Vi satt ute i dag också och fikade på eftermiddagsfikarasten. Underbart varmt och skönt ute.

Jenny åkte med mig hem i bilen i dag, för hon slutade ungefär samtidigt. Direkt när vi kom hem så satte vi oss på uteplatsen i shorts och linne och solade. Rena sommarvärmen i solen! Så härligt så! Satt och läste en hel del i en pocketbok också: ”Isprinsessan” av Camilla Läckberg. Pratade lite med grannen till vänster också.

Jimmy vaknade och gick upp vid halvfyratiden. Han åt ”frukost” och duschade. Sen så satte han sig på uteplatsen med bärbara datorn i skuggan under parasollet.

Jenny gjorde sig i ordning, och sen så åkte hon hem till sin pojkvän Robin som bor vid Medborgarplatsen och är nitton år. Hon skulle äta middag där och sen sova där i natt.

Borzko kom hem från jobbet vid femtiden. Efter att han var duschad och klar så åt jag, Borzko och Jimmy middag tillsammans vid halvsextiden. I dag blev det hämtpizza från vår lokala pizzabutik på vår gata: Pizzabutik Americana. Jag åt en Quattro Stagioni.

Sen så blev det slappande. Hamnade som vanligt i kökssoffan med bärbara datorn i knäet. Satt och höll på med allt möjligt i datorn, men som vanligt blev det mycket bloggläsning och nyhetsläsning bland annat. Kollade på ”Big Brother” också.

Vid åttatiden så stack Jimmy i väg. Han skulle ut med ett tiotal av sina jobbarkompisar från McDonalds i Västberga. De skulle spela bowling och dricka öl.

Borzko tittade på teve, och sen så gick han och la sig vid elvatiden, för han var trött efter arbetsveckan med som vanligt massor med övertidstimmar.

Betapet-spel på Internet för mig blev det i kväll. Först blev det två matcher mot Snurran som jag vann. Sen blev det en match mot Lilla Mysan som hon vann.

(Matsedlarna som jag skrev och dekorerade i går. Det är terminens två sista matsedlar! Endast 20 matdagar kvar! Och så avslutningsdagen!)


 


Kommentarer
Postat av: v7ndotcom elursrebmem

Trevlig blogg!

Postat av: Angela

Vilka fina matsedlar "dina" barn på skolan får. Du är ju jätteduktig!

2006-05-06 @ 07:42:04
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> v7ndotcom elursrebmem: Tack ska du ha! Det var snällt sagt av dig! :-)

2006-05-06 @ 08:45:40
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Jag tror jag upprepar föregående kommentar: Tack ska du ha! Det var snällt sagt av dig! :-) Jag tycker att det är jätteroligt att hålla på att jobba i Publisher. Eller med allt sånt liknande egentligen. Det är ju sånt som jag skulle vilja jobba med! ;-)

2006-05-06 @ 08:47:15
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0