Dagbok – Lördagen den 13 maj 2006


 

I dag larmade mobilen redan klockan sex. När fem personer ska göra sig i ordning för att sen åka iväg till landet vid niotiden så tycker jag om att vara uppe först. Gick och la mig vid tolvtiden i går så jag fick mina sex timmars sömn som jag alltid vill ha. Duschade och gjorde mig i ordning efter att jag hade gått upp. Sen så åt jag frukost, och efter det så packade jag ner mina grejer. De andra gick upp i tur och ordning. Borzko gick upp klockan sju, Jimmy halvåtta, och Jenny och Robin ungefär samtidigt. Alla åt frukost, gjorde sig i ordning, och packade ner lite grejer.






Strax före nio så var alla klara och vi gav oss iväg. Först så åkte vi till Willys i Länna. Där handlade vi tio plastkassar fulla för ungefär 1.300:- kronor. Sen så åkte vi vidare ut till Mammas och Pappas landställe i Skärlinge Fritidsby på Lisö. Det ligger cirka 1,5 mil från Sorunda.







Vi kom dit ut vid strax efter tio. Packade upp allt som vi hade handlat. Sen så fikade vi ute i solskenet. Låg sen och solade en bra stund. Sen efter det så gick jag, Mamma och Jimmy ut på en promenad runt på området. Vi var ute och gick i lite knappt en timme. Jenny och Robin tog en cykeltur. Borzko och Pappa stannade vid huset.







Jenny tog årets första bad! Vet inte hur många grader det var i Östersjön, men inte kan det vara många inte. Ingen av oss andra ville bada precis. Men hon var duktig och doppade sig ett par gånger, även huvudet, och simmade en liten bit.







Väl hemma igen så solade jag en stund igen. Sen blev det dags att göra i ordning middagen. Jag gjorde allt inne, och Borzko och Jimmy grillade köttet ute. Vi hade helgrillad fläskfilé, klyftpotatis, blandad sallad, bearnaisesås, fyra olika fraiche-såser, bröd, kex, ostar, oliver, plus massa annat småplock. Rödvin, starköl, coca-cola och fun light för olika smaker hade vi också. Satt länge och åt, drack, pratade och njöt i kvällssolen.







Till slut så plockade vi undan och diskade. Sen så blev det kaffe och godis. Men då hade det blivit svalt ute så då satt vi inne och fikade. Efter det så blev det kortspel. Canasta som vanligt. Första omgången så vann jag och Mamma. Tvåa kom Borzko och Pappa. Trea kom Jimmy och Jenny/Robin. Andra omgången så vann Jimmy och Jenny/Robin. Tvåa kom Borzko och Pappa. Trea kom jag och Mamma. Sen så gick vi och la oss vid tolvtiden.







(Bloggar via uppringd anslutning med modem via telefonjacket på landet.)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0