Dagbok – Lördagen den 20 maj 2006


 
Sov dåligt i natt på grund av huvudvärken. Vaknade vid halvsextiden och sen så kunde jag inte somna om. Gick upp vid sjutiden. Duschade och gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Hade tänkt mig en morgonpromenad för att kanske få bort huvudvärken, men tappade lusten när regnet strilade utanför fönstret.

Jenny är ju i Göteborg på klassresa. Jimmy hade gått upp redan vid halvsextiden för att sen åka och jobba mellan sju och fyra i dag. Borzko gick upp vid åttatiden. Efter att han var klar med sina morgonrutiner så åkte vi iväg till Willys i Länna för att handla. I dag så blev det åtta fulla plastkassar för cirka 800:- kronor.

Väl hemma igen så blev det uppackning av varorna och sen blev plockande, fixande, donande och grejande med allt möjligt och omöjligt hushållsarbete här hemma, både för mig och Borzko. Lite lätt lunch intogs också. Varvade med lite datorstunder också.

Sen så satte jag mig och läste en stund. Läste ut ”Predikanten” av Camilla Läckberg. Den var bra. Men jag tycker att hennes första bok ”Isprinsessan” var bättre. Det blev tyvärr ingen eftermiddagspromenad heller, för regnet fortsatte att strila ner till och från under hela dagen.

Jimmy kom hem från jobbet strax efter fyra. Efter att han hade duschat så åt vi middag sen vid femtiden. Satt länge och åt och pratade. Sen så skulle Jimmy och jag gå till Centrum för att handla, men då formligen vräkte regnet ner, så vi tog bilen. Handlade chips, dipp och godis.

Vid sjutiden så satte sig Jimmy och jag i vardagsrumssofforna. Först så kollade vi på ”Big Brother” från igår som vi hade spelat in. Sen så kollade vi på en dokumentär på Discovery. Och sen klockan nio så tittade och lyssnade vi självklart på ”Melodifestivalen”. Borzko satt i sovrummet från klockan sju och tittade på ishockeysemifinalen mellan Sverige och USA. Sen kom han till oss i vardagsrummet och kollade på melodifestivalen efter att matchen var slut.

Ja, och jag tycker ju att rätt låt vann! Jag ringde på den tio gånger. Jimmy likaså. Borzko ringde inte på någon. Jag älskar ju hårdrock, och det här var ju till och med väldigt snäll hårdrock. Synd att inte The Poodles kom till finalen istället för Carola. Det hade varit kul att haft både dem och Lordi där. Carola gjorde väl i och för sig ett bra uppträdande. Och en femteplats är väl okej för Sverige tycker jag.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Jag har fortfarande huvudvärk. Hoppas att den har gått över till i morgon bitti. God natt och kram på er allihopa. Ha ett trevligt avslut på helgen.



Kommentarer
Postat av: Anna Karlsson

Tycker oxå det hade varit kul om Poodles kommit till Aten, det hade kunnat blivit en härlig topplista då :-). Krya på dig!

2006-05-21 @ 11:36:32
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

Ja, visst hade det varit kul! För då hade det blev en kamp mellan dem! Men Poodles låt är lite bättre tycker jag nog. Tack förresten! Huvudet är lite bättre i dag.

2006-05-21 @ 12:52:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0