Dagbok – Måndagen den 22 maj 2006


 

Jobbade förstås precis som vanligt i dag igen. Vaknade med lite lätt huvudvärk, men kände mig i alla fall mycket bättre än vad jag har gjort de tre senaste dagarna. Den här veckan så är jag först i skalen, sedan så dukar jag, och sen så är jag försteman i stora matsalen. Vi serverade pannbiff, kokt potatis och brunsås i dag. Diskmaskinen krånglade fortfarande, så vi fick köra med papperstallrikar, plastbestick och plastglas i dag också. På eftermiddagen så kom reparatören, men vi gick hem innan han blev klar, så jag vet inte om han fick ordning på maskinen eller inte.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll på med lite allt möjligt när jag kom hem. Jimmy var inte hemma. Han hade LAN:at hos sin kompis Jimi i Hagsätra i natt. Han kom hem sen vid halvfemtiden. Jenny kom hem ungefär samtidigt från skolan. Vi åt middag sen vid femtiden.

Sen så satte vi tre oss ner med mitt nyinköpta pokerspel som jag köpte i går. Och så spelade vi en omgång Texas Hold’Em. Jimmy vann stort över Jenny och mig. Roligt att spela var det i alla fall.

Efter det så åkte Jenny iväg med tunnelbanan till Medborgarplatsen och hem till Robin. Jimmy och jag satte oss med våra bärbara datorer vid köksbordet. Jag laddade ner en massa olika pokerprogram och registrerade mig på flera sajter. Sen så lärde Jimmy mig hur man spelar Texas Hold’Em på Internet. Satt sen och spelade en hel del, mest på PokerChamps.

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden i dag. Dusch, middag och teve blev det för honom. Jimmy och jag tittade förstås på Big Brother-finalen. Tyvärr så vann ju helt fel person tycker jag, för Jessica vann ju. Jag hade ju velat att Rickard skulle vinna. Skönt i alla fall att Big Brother är slut för i år. Det är alltid kul i början att följa det, men nu efter etthundrafemton dagar så är man ju trött på det.



Kommentarer
Postat av: morsaneokay

Men oooh så festligt!
Jag sökte på Farsta bara och hamnade på en sida som hette bloggkartan och där fanns en länk till din blogg :)
Jag sitter och letar efter tänkbara ställen att söka jobb på vet du och jag tänkte på att jag skulle leta efter hemtjänsten men kom visst lite vilse, som vanligt!*L*
Hoppas du mår bättre i dag!
Kram
Katarina

2006-05-23 @ 14:36:44
Postat av: Bim

---> Katarina: Hej Katarina eller "Morsaneokay"! Kul att du råkade ramla in här hos mig! Ja, tack! Jag mår mycket bättre i dag! Hoppas att du hittade till hemtjänsten sen. *Kram*

2006-05-23 @ 17:20:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0